Reklama

Spartak TV HD už aj v levickom lokálnom DVB-T multiplexe

Trnavskú športovú televíziu Spartak TV vo vysokom rozlíšení môžu sledovať cez anténu už aj diváci v Leviciach a v blízkom okolí. Telekomunikačný operátor AVIS ju dnes pridal do svojho lokálneho DVB-T multiplexu, ktorý vysiela na 52. kanáli (722 MHz) a okrem novo pridaného Spartak TV HD šíri ešte programy TV Noe, Šlágr a miestnu Levickú TV. Všetky sú šírené nekódovane (FTA).
Pokračovanie nižšie:


Podľa platného povolenia je levický lokálny vysielač umiestnený na budove NSP (Nemocnice s poliklinikami) na ulici SNP 19. Výkon vysielača je 2 kW.

Divákom, ktorí majú možnosť prijímať levický terestriálny multiplex odporúčame, aby spustili pre načítanie nového programu automatické ladenie na svojom televízore prípadne set-top-boxe.

Televízia Spartak vysiela od 21. februára 2014. Vo vysielaní sa primárne zameriava na futbalový klub Spartak Trnava. Kanál naladia diváci u vybraných káblových a IPTV iperátorov, ako aj v rámci lokálneho DVB-T multiplexu v Trnave na 33. kanáli či cez lokálne vysielače AVISu v Nitre (36. kanál), Leviciach (52. kanál), Nových Zámkoch (40. kanál), Bratislave (32. kanál), Liptovskom Mikuláši (23. kanál) a Martine (41. kanál).

sparta_tv_hd1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Síce Levický MUX nechytím, ale mne na Lehote sa konečne začal objavovať slabý signál z NR K36. Doteraz ani ťuk, ktovie či niečo nemenili, keď odrazu.

  2. sice trnavu moc nemusim ale aspon nejaky futbal bude 🙂

Komentáre už nie sú povolené.