Reklama

Skylink už sprístupnil program JOJ Cinema dočasne všetkým zákazníkom

Všetci zákazníci satelitnej platformy Skylink môžu od dnes až do 31. augusta 2015 prijímať filmový kanál JOJ Cinema zadarmo v rámci promo akcie. Stanica je tak dočasne dostupná na všetkých aktívnych kartách Skylink bez ohľadu na to aký programový balíček je na nej aktivovaný. Jedinou podmienkou je aby bol na karte zaplatený aspoň Servisný poplatok.
Pokračovanie nižšie:


Filmový kanál je sprístupnený počas augusta zákazníkom automaticky, nie je teda nutné žiadať o jeho aktiváciu. Od septembra bude už opäť súčasťou programových balíčkov Mini, Multi, Kombi, Multi HD a Komplet.

Počas augusta sa môžu diváci na JOJ Cinema tešiť napr. na komédiu Spoznáš muža svojich snov, dobrodružný film Apocalypto, životopisný Jobs či sci-fi thriller Automata.

V zozname FastScan, ktorý využívajú Skylink Ready prijímače, sa nachádza JOJ Cinema na programovej pozícii číslo 70, užívatelia s ostatnými prijímačmi si môžu program naladiť z frekvencie 11 797 MHz. Vysielanie je dostupné v štandardnom rozlíšení SD/MPEG-4. Pre príjem je teda potrebný satelitný HDTV prijímač.

Technické parametre pre príjem JOJ Cinema:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 797 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 29500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: M7 Group

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Neviem si najst satelit 3B v ponuke mam ln 3A 2A 2B
    Tak isto mi vypadli česke HD programy

  2. Daj si ten pod ktorym mas vyhladane terajsie programy. Inak na problemy tu je forum: http://www.satforum.sk

Komentáre už nie sú povolené.