Reklama

HD+ spustí v septembri demo kanál v Ultra HD kvalite

Nemecká satelitná platforma HD+ spustí v septembri tohto roku pre svojich zákazníkov nový demo kanál v Ultra HD kvalite (4k), ktorý bude dostupný na satelitnej pozícii Astra (19,2°E). Vysielanie bude kódované a sprístupnené iba zákazníkom s modulom a aktívnou dekódovacou kartou HD+. K príjmu bude tiež samozrejme potrebný aj UHD televízor so satelitným tunerom.
Pokračovanie nižšie:


Nový HD+ UHD demo kanál má priniesť divákom atraktívny mix športu, kultúry, životného štýlu, ako aj kvalitné zábery z prírody.

V ponuke HD+ sa nachádza aktuálne 20 televíznych programov vo vysokom rozlíšení (RTL NITRO HD, n-tv HD, ProSieben MAXX HD,RTL HD, Sat.1 HD, ProSieben HD, VOX HD, kabel eins HD, RTL II HD, SUPER RTL HD, N24 HD, TELE 5 HD, SPORT1 HD, DMAX HD, Nickelodeon HD, sixx HD, SAT.1 GOLD HD, Disney Channel HD, TLC HD a DELUXE MUSIC HD) ako aj ďalších 30 nekódovaných HD programov, ktoré môžu predplatitelia sledovať prostredníctvom pozície Astra 19,2°E.

Spomeňme, že na jeseň má odštartovať aj prvý európsky nekódovaný kanál v Ultra HD kvalite pearl.tv, ktorý bude tiež vysielať zo satelitnej pozície 19,2°E.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak v Nemecku už 4K-tam zachviľu už HD bude starý formát…No ale u nás sa bežne predávajú 4K televízory-paradoxne samotný predavač mi povedal,že u nás je nepoužiteľný.

  2. Dobry den, prosim Vas ja sa v tom voooobec nevyznam :o( bolo by mozne nejakym sposobom sledovat anglicke programy ako BBC, Channel 5, BBC cbeebies… co je k tomu potrebne… Dakujem krasne za odpoved. Prajem pekny den.

  3. Renata s BBC one a dalsimi je to u nas cez satelit komplikovane. Da sa ale potrebujes strasne velku parabolu cca 2-3 metre. To je pre smrtelnika nemozne. Dalsia moznost je si najst nejaky stream na internete a sledovat to aspon tak. Niekto tu davnejsie spominal ze to ide aj cez Chromecast, ale ako je to aktualne neviem.

    Ja mam moznost sledovat cez satelit aspon Channel4, a to tak ze mam z anglicka box a v nom Freesat from Sky karticku. Samozrejme vsetko bez mesacnych poplatkov. Volakedy tam isiel aj Channel5 ale ten uz nejde.

  4. fajnsmeker Dakujem krasne za Vas cas a odpoved, skoda no mozno raz to bude mozne…….. Vsetko dobre prajem.

  5. Na tomto linku mi idú niektoré UK TV, je tam Channel4+Channel5 atď…
    squidtv.net/europe/uk/

  6. Renata Ptakova: Pridavam tiez jeden link, kde by sa snad nasli aj live streamy pozadovanych TV kanalov: filmon.tv

Komentáre už nie sú povolené.