Reklama

HBO predstaví divákom v auguste novú minisériu z vlastnej produkcie

Prémiový filmový kanál HBO uvedie v auguste ďalšiu minisériu z vlastnej produkcie pod názvom Nájdite mi hrdinu (Show me hero), v ktorej sa hlavnej úlohy ujal Oscar Isaac. Prvé premiérové časti si budú môcť predplatitelia HBO a HBO GO pozrieť už 16. augusta 2015.

Nová miniséria z produkcie HBO, ktorá je inšpirovaná skutočnými udalosťami, je o najmladšom starostovi amerického veľkomesta. Ten sa ujíma úradu mesta Yonkers (štát New York) v dobe, keď sú v plnom prúde rasové nepokoje. Tie ohrozujú nielen starostovú budúcnosť, ale aj podkopávajú jeho politické ambície.
Pokračovanie nižšie:


Amerika, šesťdesiate roky. V dobe, keď vrcholia boje za občianske práva, čelí mladý starosta (Oscar Isaac) stredne veľkého mesta federálnemu súdnemu príkazu, ktorý ide proti jeho volebným sľubom – prikazuje mu postaviť niekoľko nízkonákladových bytových jednotiek v tamojších belošských štvrtiach. Snaha vyhovieť tomuto príkazu však nakoniec nezničí len samotného starostu a jeho žiarivú politickú budúcnosť… Rozhnevané bude celé mesto a ochromená tamojšia samospráva.

Šesťdielna miniséria Nájdite mi hrdinu od Davida Simona (Treme a The Wire – Špina Baltimoru) a režiséra Paula Haggise (Crash), inšpirovaná rovnomennou faktografickou knihou spisovateľky Lisy Belkinovej, hovorí o pojmoch ako domov, rasa a spoločenstvo, ktoré ukazuje na životoch zvolených predstaviteľov, úradníkov, aktivistov i obyčajných obyvateľov mesta Yonkers (štát New York).

Plán vysielania novej minisérie Nájdite mi hrdinu (Show me hero):
1. a 2. časť v nedeľu 16. augusta o 20:00
3. a 4. časť v nedeľu 23. augusta o 20:00
5. a 6. časť v nedeľu 30. augusta o 20:00



Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Dúfam že Nová DIGI cez káblovku a Satelit ponúkne HBO HD/SD na 1. a 2. časť seríálu Nájdite mi Hrdinu v nedeľu 16. augusta o 20:00

Komentáre už nie sú povolené.