Reklama

DIGI Sport získal vysielacie práva na českú a škótsku futbalovú ligu

Slovenská športová televízia DIGI Sport rozširuje svoju futbalovú ponuku o českú a škótsku ligu. Televízii sa podarilo získať pre územie Slovenskej i Českej republiky exkluzívne vysielacie práva na najvyššiu škótsku futbalovú súťaž – Premiership a to nielen na nadcházajúcu sezónu, ale aj ďalšiu 2016/17. Počas každej sezóny odvysiela televízia na svojich programoch 55 priamych prenosov.

Je to o to lákavajšie, že Škótsko je spolu s Anglickom súperom slovenskej reprezentácie v kvalifikačných bojoch o postup na MS 2018 v Rusku, takže je tu príležitosť pre nášho diváka pozrieť si výkony adeptov na škótsky reprezentačný dres v domácej lige„, povedal na margo novej akvizície Marcel Šatanek, generálny riaditeľ DIGI Slovakia.
Pokračovanie nižšie:

Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na zápasy, plné tradičnej škótskej tvrdosti a bojovnosti, a na legendárne tímy, ktoré sa zapísali nielen do histórie britského ale aj európskeho futbalu: najmä na Celtic Glasgow: ten v sezóne 1966/67 vyhral Európsky pohár majstrov, súťaž, ktorá bola predchodcom Ligy majstrov.

Ďalším futbalovým lákadlom pre priaznivcov futbalu je najvyššia česká súťaž, Synot liga, ktorú televízia DIGI Sport získala pre svoje slovenské kanály DIGI Sport 3 a DIGI Sport 4. Počas sezóny odvysiela DIGI Sport 60 prenosov, po dva zápasy z každého kola.

Keďže v najvyššej českej súťaži pôsobí niekoľko desiatok slovenských futbalistov a mená ako Sparta, Slavia, Plzeň či Ostrava stále výrazne rezonujú v povedomí našich fanúšikov, veríme, že prenosy zo Synot ligy pritiahnu k obrazovkám veľa divákov. Môže to byť zároveň zaujímavá konfrontácia s obrazom najvyššej slovenskej súťaže, ktorú naša televízia 5 sezón vysielala,“ uviedol Marcel Šatanek.

Mohlo by vás ešte zaujímať