Reklama

ČR: Mňam TV vstupuje do celoplošného Multiplexu 4

Česká televízia Mňam TV, ktorá len pred niekoľkými dňami ohlásila novinky vo svojom programe, vstupuje v Česku do celoplošného Multiplexu 4.

Vďaka tejto zmene si bude môcť televíziu naladiť viac ako 95% obyvateľov Česka. Doteraz ju mohli sledovať diváci len vďaka Regionálnej siete 8 (RS 8) či prostredníctvom družice Astra 3B (23,5°E) v rámci platformy Skylink od balíčka Mini a vyššie.
Pokračovanie nižšie:


Po vstupe do Multiplexu 4, ktorý prevádzkuje spoločnosť Digital Broadcasting tak Mňam TV výrazne rozšíri svoje pokrytie u našich západných susedov, keďže v rámci RS 8 si ju mohlo doteraz naladiť len približne 55% obyvateľov ČR.

Mňam TV už nechce byť len televíziou zameranou na gastronómiu. Vo vysielaní sa chce zameriavať aj na životný štýl. Od septembra zaradí do vysielania aj filmy. „Naším cieľom je prinášať ľuďom dobrú náladu a radosť zo života, čoho sa držíme aj pri výbere filmov – žiadne násilie a depresia,“ uviedol pri predstavení nových programov Roman Buťa, výkonný producent Mňam TV.

Štvrtý český multiplex tak bude šíriť celoplošné televízne stanice Rebel, Relax, Nova Cinema, Fanda, Smíchov, Mňam TV a Telka. V niektorých oblastiach sa môžu v rámci multiplexu vysielať aj regionálne televízie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nech sa podivaju slovenske TV ako to ma vyzerat v DVB-T . Takze nerusit tv stanice ale pridavat

  2. na slosensku nieco take nehrozi LUX DOTERAZ BOL SPOPLATNENY .

  3. Musim vas opravit nebol spoplatneny len ste museli mat aktivnu plustelku a ct1 , ct2 a lux vam pojdu zadarmo ale inac mate pravdu na slovensku to nehrozi

  4. Ja si myslím, že takéto TV zbytočne tie Muxy otrávia. To je ako TV8, len tam veštia bosorky a na TV Mňam zase varia balast.
    V pozemných Muxoch by mali byť TV zamerané na filmy, šport, hudbu, správy a dokumenty. TV Mňam je odpad. V káblovke sa to stratí je tam TV Paprika a podobné somarinky a dal som ich k TV Lux a TV8 na posledné miesta. 🙂

  5. Lubomir: Presne tak. Do bodky.
    pido: Pises vcelku rozumne, len preboha pouzivaj interpunkciu. Pretoze aj rozumny nazor vyzera dementne, ked sa myslienky takto na seba natrieskaju bez ladu a skladu.

Komentáre už nie sú povolené.