Reklama

UPC uvádza novú ponuku služieb pre živnostníkov a malé firmy

Spoločnosť UPC dnes predstavila novú ponuku biznis služieb určených pre živnostníkov a malé firmy s platnosťou od 1. júla 2015. Nová ponuka prináša pod názvom Office celý rad nových služieb vo variantoch S, M, L a XL, vrátane UPC internetu s rýchlosťou sťahovania dát až do 400 Mbit/s.

Spoločnosť UPC prostredníctvom biznis služieb Office ponúka jednoduché, stabilné a cenovo výhodné riešenia pre živnostníkov a malé firmy. Môžu sa spoľahnúť na vysokokapacitnú optickú sieť a garantovanú úroveň služieb spoločnosti UPC, ktorá svojimi progresívnymi technickými parametrami a prístupmi sústavne zvyšuje štandard poskytovaných služieb. Medzi hlavné výhody UPC Biznis ponuky patrí okrem uvedeného aj sústavný technický dohľad nad sieťou, zákaznícka Premium Line podpora, ale taktiež odborné poradenstvo a technické konzultácie,“ uviedol Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.
Pokračovanie nižšie:

Office Internet
Zákazníci si od 1. júla môžu vybrať spomedzi štyroch služieb dátovo nelimitovaného internetového pripojenia, ktoré sú šité na mieru pre živnostníkov a malých podnikateľov. Každý zákazník Office Internetu má okrem vysokých rýchlostí a stabilného internetového pripojenia taktiež možnosť prenájmu WiFi routra so statickou IP adresou za cenu len 3 € s DPH mesačne, ako i ochranu počítača SmartGuard.

Office Internetdownstreamupstreamcena s DPH v Eur
S60 Mbit/s6 Mbit/s15
M120 Mbit/s12 Mbit/s25
L250 Mbit/s25 Mbit/s35
XL400 Mbit/s30 Mbit/s40

 

Office TV
Takmer 160 televíznych staníc všetkých žánrov, vrátane 26 programov v HD kvalite, ponúka v troch balíčkoch služba Office TV. Užívateľský komfort zo sledovania televízie zvyšuje množstvo užitočných funkcií, ako je elektronický programový sprievodca, zastavenie programu, výber jazykovej verzie atď. S každým balíčkom Office TV zákazník teraz získava v cene mesačného paušálu aj mobilnú televíziu Horizon Go, ktorá prostredníctvom internetového pripojenia umožňuje sledovať viac ako 60 staníc kedykoľvek a kdekoľvek na Slovensku.

Office TVpočet TV stanícpočet HD staníc

cena s DPH v Eur

S46615
M1232025
L1572640

 

Office Telefón
S cenou už od 5 Eur mesačne ponúka spoľahlivé a komfortné profesionálne hlasové služby, volania do všetkých sietí a zahraničných destinácií v cene paušálu alebo za vynikajúce ceny, ako aj neobmedzené bezplatné volania v sieti UPC.

 

Office Telefónvoľné minútycena s DPH v Eur
Sx5
M25015
L50025
XLneobmedzene40

 

Balíky služieb
UPC biznis ponúka vo variantoch S, M, L a XL taktiež balíky televíznych, internetových a telefónnych služieb. Výhodou pri voľbe balíčkov je zľava 10 percent z ceny jednotlivých služieb, ktorú zákazník získa pri kombinácii dvoch ľubovoľných služieb, alebo zľava 20 percent z ceny pri kombinácii troch ľubovoľných služieb.

Mohlo by vás ešte zaujímať