Reklama

TNT HD v Poľsku od októbra

V Poľsku odštartuje v októbri tohto roku nový televízny kanál TNT HD, spoločnosti Turner Broadcasting System, ktorý nahradí doterajší program TCM.

Značka TNT získala medzinárodný úspech, jej uvedenie na poľský trh je ďalším krokom v rozvoji stanice. Som si istý, že naša unikátna programová ponuka uspokojí súčasných fanúšikov TCM a pritiahne ďalších nových divákov, prekvapivým obsahom a tiež vlastnou produkciou, ktorá bude vysielaná krátko po priemere v USA,“ povedal Hannes Heyelmann z Turner Broadcasting System.
Pokračovanie nižšie:


Prevádzkovateľ kanálu chce ponúknuť divákom od pondelka do soboty v hlavnom vysielacom čase najväčšie filmové hity. Každú nedeľu večer sa zase môžu diváci tešiť na premiérové časti originálnych seriálov TNT. Medzi prvými budú The Last Ship, Proof, Public Morals či Agent X.

Už v tejto chvíli je isté, že po rebrandingu ponúknu kanál TNT vo vysokom rozlíšení dvaja najväčší satelitní operátori Cyfrowy Polsat a nc+. Rokovania s ďalšími káblovými a IPTV operátormi aktuálne ešte prebiehajú.

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať