Reklama

Skylink výrazne zmenil usporiadanie programov v Skylink Ready prijímačoch využívajúcich FastScan

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group, v posledných dňoch výrazne zmenil usporiadanie televíznych programov v zozname FastScan, ktorý využívajú prijímače s certifikátom Skylink Ready.

Vďaka FastScanu nemusia majitelia certifikovaných prijímačov riešiť časté prelaďovanie programov, keďže všetky zmeny sa vykonajú automaticky. Nevýhodou je, že sa nedajú usporiadať podľa potrieb užívateľa. Výnimkou sú potom len obľúbené skupiny v ktorých už usporiadanie je povolené.
Pokračovanie nižšie:


V posledných dňoch došlo k výrazným zmenám v zozname FastScan a niekoľko desiatok programov je na inej programovej pozícii ako tomu bolo doteraz.

Hlavnou zmenou bolo posunutie českých programov, ktoré sú teraz dostupné zákazníkom od pozície 25, pôvodne boli k dispozícii už od pozície 15. Výrazne na vyššie pozície sa posunuli aj platené programy. Tie nájdu užívatelia aktuálne až od pozície číslo 70 (predtým 40). Detské stanice nájdu diváci až na pozíciach 160 a viac (pôvodne 100 a viac).

Poradie jednotlivých programov je podľa platformy stanovené centrálne. Programy sú usporiadané do žánrových blokov, pričom medzi jednotlivými blokmi sú voľné pozície pre možnosť zaradenia nových programov.

Pretože za posledné obdobie pribudlo v ponuke Skylinku množstvo nových programov, bolo potrebné poradie programov vo funkcii FastScan novo usporiadať a opäť nastaviť voľné pozície medzi jednotlivými žánrovými blokmi,“ vysvetľuje operátor.

Vždy aktuálny zoznam programov ako aj frekvencie pre ich naladenie Vám prinášame na tejto našej stránke.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nemám FastScan, ale zverejnený zoznam je už teraz 8 dní starý. Brazzers Tv, Doma HD, JOJ Cinema. Že by v SkyLinku nestíhali? Vôbec nechápem prečo TV Barrandov HD, Kino Barrandov HD sú až za maďarským balíčkom.

  2. Nechápem, prečo vadí poradie , hlavne , že tam tie programy sú …….

  3. Ono ten fastscan je dobra vec, ale uz som riesil aj pripady kedy prijimacom z toho preplo a radsej som to ludom vypol.

Komentáre už nie sú povolené.