Reklama

Pax TV – nový program v maďarskom multiplexe E

Prevádzkovateľ maďarskej terestriálnej platformy MinDig TV Extra, spoločnosť Antenna Hungária, rozšíril ešte začiatkom júna ponuku terestriálnych programov v Maďarsku o nový kanál s názvom Pax TV. Jedná sa o maďarskú náboženskú televíziu, ktorá divákom prináša dokumenty, rozhovory, hrané filmy a debaty týkajúce sa viery, liturgie, náboženstva a spôsobu života.
Pokračovanie nižšie:


Pax TV je od začiatku vysielania dostupná v rámci tamojšieho multiplexu E v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4) a kódovaná systémom Conax (CAID: 0B00). Pre príjem je teda potrebné vlastniť dekódovaciu kartu MinDig TV Extra a mať predplatený jeden z programových balíčkov platformy.

Aktuálny prehľad programov v maďarských multiplexoch:
A multiplex – Duna HD (FTA), Duna World (FTA), M1 HD (FTA), M2 HD (FTA) a rozhlasové rádiá Kossuth, Petofi, Bartók a Dankó.

B multiplex – C8 (FTA), Cartoon Network, Comedy Central, Da Vinci Learning, Echo TV, Filmbox, M3, Minimax, Muzsika TV, RTL+, Sport 1, Sport 2, TV Paprika a Viasat 3.

C multiplex – ATV, AXN, Cool, Disney Channel, Dorcel TV, Euronews Test (FTA), FEM 3, Film+, Hir TV, Info csatorna (FTA), National Geographic, RTL klub (FTA), Spektrum, Sportklub a TV2 (FTA).

D multiplex – Bonum TV, D1 TV, DIGI Sport 1, Discovery Channel, FOX, Hatoscsatorna, Ozone Network, Paramount Channel, RTL II, Slager TV, Super TV 2, TLC, Viasat History a Viasat6.

E multiplex – Animal Planet, Brazzers TV, DIGI Sport 2, Discovery Science, Filmbox Premium, Filmbox Family, Fishing & Hunting, HBO, History, NatGeo Wild, Pax TV a Viasat Explore.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Niet k tomu velmi co dodat.Mozeme len zavidiet.Asi tam maju tych spravnych ludi na svojich miestach. Vypada to tak akoby o rozvoj naseho Dvbt niekto nemal zaujem… rad by som sa mylil.

  2. Tak moment. Ak mi volaco neuslo, tak z tej plejady je iba 8 programov nekodovanych (FTA). Cize za ostatne sa asi plati. Opravte ma niekto, ak sa mylim. V tomto svetle uz ponuka v madarskych MUX-och nevyzera az tak uzasne, 8 volnych televizii mame aj my (vlastne 10, ale Senzi a TV8 za televizie nepovazujem). Na druhej strane maju Madari ovela lepsiu ponuku platenych programov, co je tiez vyhoda.

Komentáre už nie sú povolené.