Reklama

Nová DIGI TV a Magio Sat: Nick Jr. už aj s maďarskou audio stopou

Zákazníci satelitných platforiem Nová DIGI TV a Magio Sat majú od dnes k dispozícii na detskom programe Nick Jr. už aj maďarskú audio stopu. Obe platformy tak ponúkajú zákazníkom na programe už dve audio stopy – originálnu (anglickú) a maďarskú.

Česká audio stopa k programu pripojená aktuálne nemôže byť vzhľadom k tomu, že stanica nie je lokalizovaná do českého jazyka.
Pokračovanie nižšie:


Nick Jr. sa vo svojom programe zameriava hlavne na detských divákov vo veku od 2 do 6 rokov. Nechýbajú preto vo vysielaní ani programy, ktoré deti vzdelávajú a to hlavne hravou formou. Zákazníci Magio Sat majú prístup k programu už od najnižšieho balíčka M, Nová DIGI TV ho ponúka predplatiteľom od vyššieho balíčka Maxi.

Spomeňme, že od 1. júna 2015 pribudol do ponuky Magio Sat nový slovenský detský program Ťuki TV, satelitná platforma DIGI TV sa zase rozšírila o Disney Junior.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. SK verzie oproti iným sa nedočkáme nikdy… v porovnaní s CZ kde je hneď niekoľko lokalizovaných detských programov, u naších poskytovateľov kábloviek sa skôr dočkáme nejakého nepotrebného balastu!!!

  2. nie len CZ ale aj HU sú pred nami čo sa týka audio stop na detské programy alebo na iné programy. To, že je tam madarska audio stopa je plus pre zákazníkov ktorý ovládajú ten jazyk a žijú na území SR. Ale zas chápem aj zákazníkov ktorý ten jazyk neovládajú proste Magio môže byť spokojne má stanicu Ťuki kým v Digi TV pridali zase jednu stanicu ktorá nemá CZ/SK lokalizáciu Disney Junior a stavím sa, že bude zase skôr HU audio stopa ako CZ či SK.

Komentáre už nie sú povolené.