Reklama

freeSAT: Travel Channel HD už len z novej frekvencie, prelaďte si

Zákazníci satelitnej platformy freeSAT, ktorú prevádzkuje spoločnosť UPC DTH, môžu prijímať cestovateľko-dokumentárny program Travel Channel vo vysokom rozlíšení zo satelitnej pozície Thor (0,8°W) už len z novej frekvencie 11 785 MHz. Z pôvodnej frekvencie 12 015 MHz už program nie je dostupný.
Pokračovanie nižšie:


Všetci majitelia vlastných satelitných HDTV prijímačov s dekódovacou kartou freeSAT si tak musia stanicu naladiť z novej frekvencie. Výnimkou sú užívatelia s dodávaným prijímačom priamo od operátora u ktorých sa zmena prejavila automaticky, ti tak prelaďovať nemusia.

Travel Channel HD prináša rovnaký program ako verzia v štandardnom rozlíšení, líši sa len obrazovou kvalitou. Stanica ponúka divákom objektívny, prehľadný a moderný pohľad na cestovanie a skúsenosti cestovateľov. Nechýbajú ani programy z gastronómie či životného štýlu. Program je súčasťou balíčka freeSAT HD.

Nové technické parametre pre príjem Travel Channel HD:
Družica: THOR 5 (0,8°W)
Frekvencia: 11 785 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: Telenor
Kódované: áno
Obrazové rozlíšenie: 1920 x 1080
Názov: Travel Channel HD

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Opravte si prosím gramatické chyby v texte i v nadpise. freeSAT: Travel Channel HD už len z novej frekvencii, prelaďte si. Správne má byť z novej frekvencie. Dnes už nemusia redaktori písať spisovne slovesky???

Komentáre už nie sú povolené.