Reklama

ANTIK TV GO je možné využívať už aj na akomkoľvek PC [video]

ANTIK Telecom sprístupnil všetkým predplatiteľom mobilnej TV služby ANTIK TV GO možnosť sledovať televízne programy už aj na PC s akýmkoľvek operačným systémom cez webové rozhranie priamo v zákazníckej zóne. Doteraz mohli užívatelia služby sledovať televízne programy len prostredníctvom špeciálnej aplikácie na mobilných zariadeniach s operačným systémom iOS, Android či na PC s Windows 8.1.
Pokračovanie nižšie:


Pokiaľ užívatelia chcú po novom sledovať televízne programy z ponuky ANTIK TV GO na PC, stačí aby sa len prihlásili do Zákazníckej zóny (moj.antik.sk) a vybrali si voľbu Live TV, ktorá pribudla v sekcii Moja Televízia. Po kliknutí na túto možnosť sa zobrazí užívateľom špeciálne webové rozhranie v ktorom sa v ľavej časti nachádza kompletný zoznam televíznych programov a v pravej časti sa zobrazuje práve spustený kanál s názvom prebiehajúceho programu ako aj nasledujúcich troch.

TIP: Vyskúšali sme mobilnú televíziu ANTIK TV GO aj s archívom populárnych programov

Cez webové rozhranie však nie je užívateľom dostupný momentálne archív a TV program na 14 dní dopredu ako je to v prípade aplikácie na mobilných zariadeniach. Treba však spomenúť, že sa jedná len o beta verziu.

Ako webové rozhranie vyzerá si môžete pozrieť v našom krátkom videu.



Aktuálna ponuka programov služby ANTIK TV GO:
Jednotka, Dvojka, Markíza, Doma, Dajto, JOJ, Plus, RiK, WAU, Senzi, TA3, TV A, FilmBox, National Geographic, Disney Channel, Duck TV, Noe TV, TV LUX, Óčko, Óčko Expres, Óčko Gold, MusicBox, Polo, Wawa, Fun1, Šlágr TV, Country no. 1, Pohoda-Rebel, Pohoda-Relax, Harmonie TV, HD+, Spartak.tv, TV Región, TV Zemplín, Miestna TV Trebišov, TV Nitrička, Západoslovenská TV, Televízia Z, TV Bratislava, TV Severka, TV Poprad, TV Panoráma, CETV, TV Považie, TV8, France 24, France 24 English, France 24 Arabic, Fashion TV, CCTV News, CCTV Espanol, CCTV Francais, CCTV Ruskij, CCTV Arabic a Playboy TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Sú to výborné aplikácie,plnohodnotne fungujúce.Ponuka tv je na slušnej úrovni za symbolický poplatok.Ale chýba tam predsa len kvalitný športový kanál…

  2. Ak by aj bol sport tak nie za 3 eura. Skor cakam ze pribudne JOJ Cinema.

  3. Nie su v tom zozname aj nefunkcne programy, ako TV Z, TV Zemplin? A off-topic: v 1. celoplosnom MUX-e pribudla TV LUX (MPEG-2/SD).

    1. TV Zemplín vysiela, programovú pozíciu TV Z ešte ANTIK nevyradil zo svojich služieb. Vďaka za info ohľadom TV LUX.

  4. Myslel som, ze aj TV Zemplin skoncila, kedze ju Avis uz davnejsie vyradil z lokalneho MUX-u v Presove (k41) a pred vyradenim bol par tyzdnov vo „vysielani“ na jej prog. pozicii iba rozsypany zamrznuty obraz. Podobne sa to udialo aj s TV Z. Teraz ma Avis v Presove iba TV Noe a Slagr TV.

  5. TV Zemplín sa do DVB-T v Prešove vráti už čoskoro , AVIS dorieší centrálny transport zo SIXu do všetkých svojích lokalít. Dočasné vypnutie je tech.charakteru.
    Naviac ,TV Zemplín pôjde aj do štvrtého MUXu na východe Slovenska.

  6. dnes som chcel cez Antik tvgo pozerať STV2-cyklistické preteky,no prekvapil ma mimoriadne špatný obraz-samý štvorec machuľa,na to sa nedá pozerať.

  7. brumty: Si si isty? Lebo uz presiel takmer mesiac, a stale nic. 🙂 Ale kazdopadne vdaka za info. A tym stvrtym MUX-om si myslel celoplosny MUX4, alebo ze TV Zemplin bude zaradeny v styroch lokalnych MUX-och?

Komentáre už nie sú povolené.