Reklama

UPC prichádza s novou službou Horizon Go

Káblový operátor UPC uviedol dnes na trh svoju novú službu Horizon Go. Ide o službu, s ktorou môžu zákazníci spoločnosti UPC sledovať svoje obľúbené programy prostredníctvom internetového pripojenia kedykoľvek a odkiaľkoľvek na Slovensku, až na 3 zariadeniach súčasne, vrátane tabletu, notebooku či smartfónu.

Horizon Go umožňuje sledovať online viac než 60 TV programov bez nutnosti zabezpečiť si ďalší set top box. Užívateľ má vďaka tejto službe prístup k najbohatšej mobilnej ponuke TV programov, ktoré si môže vychutnávať nielen vo svojej domácnosti, ale pomocou WiFi, širokopásmového, 3G alebo 4G internetového pripojenia, prakticky na celom území Slovenska.
Pokračovanie nižšie:


Klasický spôsob sledovania televízie už divákovi v súčasnosti nestačí. Vieme, že naši zákazníci chcú svoje obľúbené relácie sledovať kedykoľvek, kdekoľvek a na akomkoľvek zariadení. Preto sme radi, že im môžeme ponúknuť službu Horizon Go, ktorá im umožňuje sledovať viac ako 60 televíznych programov online, nielen prostredníctvom televízorov, ale pomocou pripojenia na internet odkiaľkoľvek a kdekoľvek, aj na tablete, smarfóne či notebooku. S Horizon Go pokračujeme v neustálom skvalitňovaní našej ponuky a našim zákazníkom poskytujeme atraktívnejšie služby,“ povedal Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.

Novú službu Horizon Go si teraz navyše všetci užívatelia digitálnej káblovej televízie UPC DIGITAL môžu vyskúšať bezplatne. Stačí, ak zákazník využíva ktorýkoľvek TV balíček digitálnej televízie UPC DIGITAL, a Horizon Go získava až do 31. júla bez akýchkoľvek poplatkov.

Služba Horizon Go bude dostupná bez dodatočného poplatku aj po 31. júli pre zákazníkov využívajúcich digitálne triple play služby s TV balíčkom Digital Basic, ako aj užívateľov služby Digital Exclusive. Ostatní zákazníci digitálnych televíznych služieb si budú môcť od 1. augusta užívať Horizon Go za iba 1 € mesačne.

Ako získať Horizon Go
Po registrácii na webe UPC v sekcii MojeUPC, zákazníci digitálnych televíznych služieb môžu využívať službu Horizon Go na svojom počítači alebo notebooku prostredníctvom stránky www.horizon.tv alebo na svojom tablete či smartfóne stiahnutím aplikácie Horizon Go z Google Play (link https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lgi.orionandroid&hl=sk_sk) alebo Apple Store (link https://itunes.apple.com/sk/app/horizon.tv/id990215621).

Aké programy môžu vďaka Horizon Go zákazníci sledovať
Jednotka, Dvojka, Markíza, Doma, JOJ, Plus, TA3, Dajto, WAU, ČT1, ČT2, ČT24, TV Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Cool, Prima Love, Prima Zoom, TV Barrandov, AMC, AXN, AXN Black, AXN White, Film+, FilmBox, FilmBox Premium, FilmBox Plus, CBS Drama, TLC, HBO, HBO 2, HBO Comedy, Cinemax, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Discrovery, Animal Planet, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, CBS Reality, History, Viasat Explore, Discovery World, Discovery Science, Discovery ID, Travel Channel, Slovak Sport.TV, Slovak Sport.TV2, Eurospot, Eurosport 2, Sport1, Sport2, Sport5, Extreme Sport, Minimax, Megamax, Disney Channel, JimJam, Duck TV, Nickelodeon, MTV, VH1, Óčko, Šlágr, CNBC a M1.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ak by sa toto dalo predplatiť aj zákazníkom ktorý UPC nevyužíva bolo by to celkom fajn.

  2. ladislav…ja som velmi dobrému kamarátovi nahodil do tabletu svoje kódy a využíva aj HBO GO aj HORIZON napriek tomu že káblovku nemá…možno som výnimka ale aj tak sa dá 😉

  3. Ta aplikacia vobec nefunguje… Akonahle zvolite kanal, padne… (Android)…

Komentáre už nie sú povolené.