Reklama

TV Písnička a Country no. 1 skončili v českom DVB-T, v lokálnych multiplexoch na Slovensku vysielajú ďalej

Český dvojprogram TV Písnička a Country no.1 ukončil od 1. mája 2015 svoje vysielanie prostredníctvom štvrtého terestriálneho multiplexu v Česku. Českí diváci tak môžu oba televízne programy sledovať už len prostredníctvom vybraných káblových a IPTV operátorov, poprípade prostredníctvom internetu. Iná situácia je na Slovensku, kde sú programy šírené zatiaľ aj naďalej prostredníctvom lokálnych terestriálnych vysielačov, ktoré prevádzkuje AVIS.
Pokračovanie nižšie:

TV Písnička je hudobný kanál s prvkami teleshoppingu, vo vysielaní sa zameriava na detské pesničky. Programovú pozíciu si delí s hudobným programom Country no. 1.

Prevádzkovateľom oboch staníc je Šlagr TV. Ten v posledných aprílových dňoch menil program TV Písnička v rámci testovania a tak diváci mohli namiesto detských pesničiek a programov vidieť dychovky. Neskôr sa však opäť na TV Písnička vrátili detské programy.

TV Písnička a Country no. 1 sú slovenským divákom dostupné okrem sedemnástich lokálnych DVB-T vysielačov aj u niekoľkých káblových a IPTV operátorov.

TV_pisnicka_coun1

Mohlo by vás ešte zaujímať