Reklama

Telekom vyradí športový program Slovak Sport.TV2 z ponuky Magio TV, Magio Sat a novej DIGI TV

Slovenský športový program Slovak Sport.TV2 nebudú môcť, podľa informácií nášho portálu SatelitnáTV.sk, sledovať od 1. júna 2015 zákazníci satelitných platforiem Magio Sat a novej DIGI TV, ako aj IPTV služby Magio TV. Telekom spolu s DIGI Slovakia sa totiž rozhodli program vyradiť z ponúk svojich služieb.
Pokračovanie nižšie:


Voľnú kapacitu na satelite využije Telekom na rozšírenie programovej ponuky novej DIGI TV, do ktorej pribudne, práve na Medzinárodný deň detí, nový detský program Disney Junior v štandardnom rozlíšení. Ponuka Magio TV a Magio Sat sa zase rozrastie o novo pripravovaný slovenský detský program Ťuki TV.

TIP: Do ponuky novej DIGI TV pribudne Disney Junior

Dôvody prečo sa Telekom rozhodol vyradiť z ponuky všetkých svojich služieb športový program Slovak Sport.TV2 nie sú oficiálne známe. Jedným z dôvodov však môžu byť poväčšine rovnaké programy a prenosy na oboch športových programoch Slovak Sport.TV. Za zmienku stojí aj skutočnosť, že samotný prevádzkovateľ športových staníc, spoločnosť Slovak Sport, je v reštrukturalizácii.

Program Slovak Sport.TV1 v ponuke Magio TV, Magio Sat a novej DIGI TV zostáva aj naďalej.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. SS.Tv2 by mohol zakotvit v Avise aj Dajto by sa hodilo ked moze vysielat v B,B.v lok. muxe mohlo by vysielat aj v Avise.Podla vsetkeho Avis nieco pripravuje mozno prekvapi.

  2. Bodaj by si mal pravdu s tym Avisom. Ale doterajsie skusenosti s profesionalitou a remeselnou hrdostou v nasej dzamahiriji neopravnuju k velkemu optimizmu…

Komentáre už nie sú povolené.