Reklama

Po niekoľkých mesiacoch došlo k zakódovaniu programu Dajto na pozícii 0,8°W

Slovenský televízny program Dajto, ktorý bol šírený nekódovane (FTA) na družici Thor 6 (0,8°W) z frekvencie 12 380 MHz a to dokonca až niekoľko mesiacov, bol opäť zakódovaný systémami Nagravision (CAID: 1802 a 1880). Prístup k slovenskému programu tak majú opäť iba zákazníci pôvodnej služby DIGI TV.
Pokračovanie nižšie:


Televíziu Dajto prevádzkuje Markíza Slovakia, vo vysielaní sa zameriava prevažne na mužov, preto v programovej ponuke nechýbajú akčné filmy ani športové prenosy. Poslednou novinkou sú aj prenosy z domácej Fortuna ligy.

Pripomeňme, že Markíza ukončila šírenie televízie Dajto od 1. mája 2015 prostredníctvom 1. terestriálneho multiplexu. Stanicu tak aktuálne môžu prijímať už len predplatitelia satelitných, káblových či IPTV operátorov po celom Slovensku. Bezplatné vysielanie ponúka momentálne divákom iba ANTIK Telecom v rámci svojho SmartTVBoxu.

Zo satelitnej pozície 0,8°W je šírený program Dajto tri krát. Z frekvencie 12 380 MHz je dostupný pre zákazníkov pôvodnej DIGI TV so staršími SD prijímačmi, z frekvencie 12 111 MHz ho môžu prijímať predplatitelia freeSATu a z 12 054 MHz je k dispozícii pre užívateľov Magio Sat a novej DIGI TV.

Aktualizované: Vysielanie stanice Dajto je opäť dostupné nekódovane.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nie zeby sa to nedalo cakat, ale aj tak to dokaze celkom nasr…dit. Co uz.

Komentáre už nie sú povolené.