Reklama

Plustelka spustila niekoľkodňové promo vysielanie

Najbližších 11 dní, teda od 1. do 11. mája 2015, budú dostupné majiteľom prijímacích zariadení Plustelka, všetky televízne programy z ponuky tejto terestriálnej platformy. Jedná sa o krátku ochutnávku pri príležitosti zaradenia nového športového programu Sport2.

Ochutnávka sa týka len pre súčasných zákazníkov platformy, ktorí majú aktivované zariadenie Plustelka. Programy preto nevysielajú nekódovane (FTA) pre všetkých, ale kódovane systémom Irdeto v režime free-to-view (FTV).
Pokračovanie nižšie:

Všetky televízne programy z Plustelky sú šírené v rámci štvrtého celoplošného multiplexu, ktorý pokrýva viac ako 85% slovenských domácností.

Ponuka platformy obsahuje v súčastnosti tri neplatené televízne programy ČT1, ČT2, a TV LUX, ako aj desať platených (voliteľných) programov Sport2, Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice za 5,99 eur mesačne. Všetky programy vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4 a sú kódované systémom Irdeto. Výnimkou je iba katolícka TV LUX, ktorá šíri svoj program dočasne nekódovane od Veľkej noci.

TIP: Otestovali sme Zircon T3000 HD pre príjem Plustelky

Pre príjem Plustelky sú aktuálne na výber dva CAM moduly (Smit a Strong), jeden set-top-box Zircon T3000 či samostatná dekódovacia karta.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Plustelka zopakovala to co pred vianocami.Novi zakaznici ktorych mala oslovit a ziskat su vo Volnej telke.Ak by chcela Plustelka rozsirit pocet svojich zakaznikov mala svoju obohatenu ponuku smerovat hlavne k nim.

  2. Súhlasím , že je treba loviť vo vysielaní voľnej telky , množstvo divákov nemá info o plustelke , nevie ako postupovať pri kúpe , nevie zakúpiť a nastaviť antény a pod.
    Ak by DVB-T urobilo poriadnu reklamu , množstvo ľudí by prešlo na tento spôsob príjmu / nenáročný divák / , ešte by aj ušetrili , hlavne odchod od UPC a pod.

  3. Vrátia mi predplatné? Zrovna som si predplatil Plustelku na 1 mesiac…

  4. Je to pekne od Vás že ste to pustili na 11 dní zdarma,len je velká škoda že ste to nepustili pre úplne všetkých. Určite keby to pozreli naživo by si tie prímače zakúpili a programi by si predplatili.
    Však ono je to jedno či to vysielaťe len tak do vzduchu,alebo to dáte všetkým ako promo na 14 dní zadarmo aby si to pozreli naživo a nalakomili.

    Ďakujem za porozumenie. J.Baláž

  5. Ja som to práve pozeral a je to zakódované, nejde ani jedna stanica. Už to promo skončilo? Však je len 4.mája.

  6. jojo všetko funguje. Ale ako je písané v správe v režime FTV.

Komentáre už nie sú povolené.