Reklama

Na tohtoročnej výstave ANGA COM bude viac ako 440 vystavovateľov z 35 krajín sveta

Medzinárodná výstava ANGA COM, ktorá tematicky prepojuje dodávateľov digitálneho obsahu a poskytovateľov širokopásmového prístupu k internetu sa bude aj tento rok konať už tradične v nemeckom Kolíne nad Rýnom a to v dňoch 9. až 11. júna 2015.

Návštevníci si môžu zakúpiť vstupenku nielen na samotnú výstavu, ale aj na kongres kde bude v priebehu celého podujatia až 130 rečníkov a moderátorov zo známych spoločností, ktorí sa budú venovať veľmi aktuálnym a zaujímavým témam ako TV Everywhere, Video on Demand, Multiscreen, Cloud TV, UHDTV, DVB-T2 a ďalším.
Pokračovanie nižšie:


Na výstave sa bude prezentovať viac ako 440 vystavovateľov z 35 krajín. Zo slovenských firiem môžeme spomenúť napr. spoločnosť AB-COM s.r.o z Topoľčian, ktorá je distribútorom okrem iného aj populárnych značiek satelitných prijímačov VU+, AB IPBOX, Dreambox či AB Cryptobox. Stánok nájdu návštevníci v hale 10.1, číslo stánku N30.

Spomeňme, že minulý rok boli na výstave predstavené nové satelitné prijímače VU+ SOLO SE či PRISMCUBE JET.

Podľa organizátorov budú ceny vstupeniek rovnaké ako minulý rok. Trojdňový vstup na výstavu stojí 22 €, vstupenka na kongres začína na 100 €.

Mohlo by vás ešte zaujímať