Reklama

Maďarská platforma UPC Direct sa rozšíri o Duna World HD, M2 HD a nový športový program M4 HD

Luxemburská spoločnosť UPC DTH oznámila, že v júli tohto roku rozšíri ponuku maďarskej satelitnej platformy UPC Direct o trojicu nových programov v HD kvalite od maďarského verejnoprávneho vysielateľa MTVA (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap). Majú to byť programy Duna World HD, M2 HD a nový športový kanál M4 HD, ktorý ma spustiť svoje vysielanie práve v júli tohto roku. Všetky tri HD stanice majú byť súčasťou balíčka Direct Medium.
Pokračovanie nižšie:


Maďarskí zákazníci platformy UPC Direct budú mať po rozšírení ponuky už prístup ku všetkým programom verejnoprávneho vysielateľa MTVA v HD kvalite. V súčastnosti sú v ponuke už programy M1 HD a Duna HD. Ďalšie programy vo vysokom rozlíšení sú dostupné už len v balíčku Direct HD (RTL Klub HD, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD, Travel Channel HD, History HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Eurosport HD, Eurosport2 HD, Sport1 HD, Sundance Channel HD a Mooz Dance HD).

Technické parametre pre príjem nových HD programov zatiaľ neboli zverejnené.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Od dnes ide skúšobné vysielanie na multiplexe A. Riadny program bude až od 18.7.
    M2 sa presunul na C.

    1. Juraj plánovaným presunom v DVB-T sme sa venovali v tejto správe: http://www.satelitnatv.sk/2015/06/madarsky-m4-sport-v-hd-kvalite-bude-aj-v-dvb-t-pripravuju-sa-presuny-kanalov/

Komentáre už nie sú povolené.