Reklama

Hokejová liga majstrov na Sport1 a Sport2

Fanúšikovia európskeho hokeja sa môžu tento rok tešiť na vysielanie zápasov Hokejové ligy majstrov a to exkluzívne na športových staniciach Sport1 a Sport2, respektíve Sport1 HD a Sport2 HD.

Vybrané prenosy si bude zabezpečovať prevádzkovateľ športových staníc SportTV pomocou vlastnej produkcie. Diváci sa môžu tešiť aj na účasť slovenských a českých tímov, ktoré sa postavia európskemu výberu.

Okrem toho ponúkne už v stredu 13. mája 2015 športový program Sport1 živý prenos z rozlosovania a to o 12:00.
Pokračovanie nižšie:


Zo slovenských tímov budú hrať v Hokejovej lige majstrov kluby HC Košice a HK Nitra. Z českých to budú Bílí Tygři Liberec, HC ČSOB Pojišťovna Pardubice, HC Oceláři Třinec, HC Sparta Praha, HC Vítkovice STEEL Ostrava a HC Verva Litvínov.

Sport1 a Sport2 získali exkluzívne práva na vysielanie Hokejové ligy majstrov na dve nasledujúce sezóny: 2015/2016 a 2016/2017. Vybrané prenosy bude zabezpečovať pomocou vlastnej produkcie, za ktorú získala SportTV v rokoch 2012/2013 ocenenie pre Najlepšiu produkciu športových prenosov (pri zápasoch KHL).

Verím, že týmto prinesieme hokejovým fanúšikom ďalšiu zaujímavú športovú súťaž, ako je Hokejová liga majstrov. Diváci z Českej republiky a zo Slovenska si iste prídu na svoje, bude to zaujímavý zážitok plný kvalitného hokeja„, vyjadril sa Evžen Chlanda, Country manager pre AMC Networks Central Europe.

Hokejová liga majstrov 2015/2016 bude druhým ročníkom európskej súťaže organizovanej spoločnosťou Champions Hockey League a zúčastní sa jej 48 tímov.

Mohlo by vás ešte zaujímať