Reklama

Giro d‘ Italia už tradične na kanáloch Eurosport

Eurosport, ktorý vysiela cyklistické prenosy 200 dní v roku, bude od 9. do 31. mája 2015 vysielať aj 98. ročník druhého najprestížnejšieho cyklistického závodu sveta Giro d ́Italia. Športový kanál ponúkne z každej etapy približne trojhodinový prenos. Celkom sa môžu diváci tešiť na viac ako 65 hodín živého vysielania.
Pokračovanie nižšie:


Každú etapu uvedie a zakončí 15 minútový magazín Giro Extra. Tohtoročným expertom Eurosportu počas Gira bude bývalý úspešný cyklista a účastník 19 Grand Tour Juan Antonio Flecha. V magazíne predstaví divákom hlavných favoritov závodu, vlastné analýzy jednotlivých etáp, kľúčové body dňa aj postrehy a zaujímavosti z talianskych ciest. Diváci českej verzie Eurosportu sa môžu tešiť na množstvo zaujímavých hostí. Komentátor Štěpán Straka pozve do štúdia úspešných cyklistov Františka Rabona a Petra Benčíka. Spolukomentátor bude aj šéfredaktor časopisu 53 x 11 Kamil Hofman. Informovala o tom česká verzia Eurosportu.

Giro d Italia štartuje 9. mája v Ligúrii v San Lorenzo al Mare tímovú časovkou a skončí po 3481 kilometroch 31. mája v Miláne. Na štarte Gira bude aj trojica českých cyklistov Leopold König, Roman Kreuziger a Petr Vakoč.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nie je tá trojica slovenských cyklistov náhodou z Čiech ???

Komentáre už nie sú povolené.