Reklama

Family Sport testuje nekódovane na satelite Eutelsat Hot Bird (13°E)

V utorok 26. mája spustil technické testy na satelite Eutelsat Hot Bird 13D (13,0°E) poľský kanál Family Sport. Vysielanie je dostupné nekódovane (FTA) z frekvencie 11 662 Mhz.

Podľa samotného prevádzkovateľa kanálu, ktorý o testoch informoval na sociálnej sieti, bude vysielanie Family Sport na družici dostupné len niekoľko dní a potom bude ukončené. Do dvoch týždňov by sa však stanica mala objaviť na satelite opäť no už oficiálne. Či však bude program šírený voľne, alebo bude kódovaný, nie je v tejto chvíli známe.
Pokračovanie nižšie:


Family Sport je poľský kanál, ktorý vysiela od marca 2013 u vybraných káblových a IPTV operátorov. Prevádzkovateľom je spoločnosť R.D.F. Broadcasting. Vo vysielaní sa zameriava na divákov, ktorí šport berú ako zábavu či spôsob ako tráviť voľný čas. Podľa samotného prevádzkovateľa je Family Sport rodina programov pre aktívnu rodinu.

Vysielanie z frekvencie 11 662 MHz je dostupné z DVB-S2 transpondéra a v kompresnom formáte MPEG-4, pre príjem je teda potrebný satelitný HDTV prijímač.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13D (13°E)
Frekvencia: 11 662 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: Nie
Provider: Telespazio

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať