Reklama

AMC odvysiela kompletnú sériu kultového seriálu Perníkový tatko

AMC Networks International – Central Europe získala televízne práva na všetkých päť sezón Perníkového tatka, jedného z najviac oceňovaných televíznych seriálov všetkých čias. AMCNI CE odvysiela celú sériu Breaking Bad (Perníkový tatko) na stanici AMC. Prvý diel štartuje už 7. mája 2015 o 22:00 CET.

V tomto roku sme priniesli divákom seriál, Better Call Saul a teraz teda logicky zaraďujeme do vysielania Breaking Bad (Perníkový tatko), ktorý na tento seriál voľne nadväzuje. Vďaka, Perníkovému tatkovi a rade ďalších prestížnych titulov, ktoré sa postupne objavujú vo vysielaní, plníme svoj sľub z čias spustenia AMC, a totiž prinášať viac a viac kvalitných seriálov zo svetovej i vlastnej produkcie AMC,“ vysvetlil Levente Malnay, generálny riaditeľ AMCNI CE , dôvod pozadia čerstvého uzatvorenia licenčnej zmluvy.
Pokračovanie nižšie:


Seriál, Perníkový tatko, ktorý je držiteľom mnohých prestížnych ocenení – ceny Emmy za najlepší dramatický program a Zlatého Glóbusa za najlepší televízny seriál z roku 2014 – pochádza z produkcie Sony Pictures Television a výkonných producentov Marka Johnsona (Gran Via) a Michelle MacLarenovej. Autorom scenára, producentom a režisérom seriálu je Vince Gilligan.

Január 2015 začala stanica AMC vo veľkom štýle, a to uvedením Zlatými Glóbusmi ovenčeného seriálu, Fargo. V júni AMC divákom predstaví druhú sezónu dramatického seriálu odohrávajúceho sa v osemdesiatych rokoch minulého storočia, Halt and Catch Fire – PC Rebeli, v hlavnej úlohe s Leeom Paceom. V súlade s predchádzajúcim vyhlásením získala AMC tiež exkluzívne televízne práva na jeden z najočakávanejších televíznych seriálov, Fear The Walking Dead: Živí mŕtvi – počiatok konca, ktorý bude mať premiéru na AMC koncom leta. Táto správa nasledovala po nedávnom oznámení, že AMC uvedie na konci roka 2015 dlho očakávaný seriál, Into the Badlands. Všetky exkluzívne seriály z vlastnej produkcie sa v tomto roku na území strednej Európy odvysielajú vždy do 24 hodín od premiéry v USA. AMC tým len potvrdzuje svoj sľub prinášať nové a kvalitné seriály počas celého roka a ponúknuť tak divákovi exkluzívne zábavu takmer ihneď po premiére v USA. Informoval o tom kanál v dnešnej tlačovej správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať