Reklama

Travel Channel zjednotil program u SD a HD verzie

Cestovateľsko-dokumentárny program Travel Channel zjednotil svoj program u SD a HD verzie. Stalo sa tak od včera 1. apríla 2015. Informovala o tom spoločnosť Channels, ktorá na slovenskom a českom trhu zastupuje tento program.
Pokračovanie nižšie:


Travel Channel ponúka divákom objektívny, prehľadný a moderný pohľad na cestovanie a skúsenosti cestovateľov. Program zavedie divákov všetkých kútov našej planéty, za dobrodružnými zážitkami aj luxusom, predstaví to najlepšie z gastronómie, životného štýlu a cestovateľskej vášne a nahliadne do zákulisia cestovania.

Verzia v štandardnom rozlíšení vysiela vo všetkých kľúčových káblových a IPTV platformách na českom a slovenskom trhu (UPC, Digi TV, O2 TV, Orange Slovensko, Magio TV). Verziu vo vysokom rozlíšení môžu sledovať napr. zákazníci satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct či Skylink.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Pri takýchto kanáloch by som u satelitných operátorov nasadil modernizačný projekt. SD verzie identické s HD verziami vypnúť a šíriť len HD verzie. SD boxy vymeniť za HD boxy – najlepšia by bola gratis výmena. Ale bohužiaľ, každá modernizácie niečo stojí a nie každý do toho ide.

Komentáre už nie sú povolené.