Reklama

SWAN vylepšuje ponuku služieb SWAN MULTIMEDIA a navyšuje rýchlosť optického internetu

Telekomunikačný operátor SWAN predstavil novú ponuku rezidenčných služieb SWAN MULTIMEDIA. Zákazníkom ponúka rýchlejší optický internet a väčšiu variabilitu pri výbere služieb.

Od 1. apríla sme celoplošne zvýšili rýchlosť optického internetu rádovo o 10 Mbit/s. Takisto sme zákazníkom dali väčšiu slobodu pri výbere služieb. Vďaka novej ponuke si môžu podľa želania skombinovať služby internet + TV, internet + pevná linka, prípadne TV + pevná linka,“ povedal Vojtech Nagy z divízie stratégie a rozvoja, SWAN, a.s. .

SWAN MULTIMEDIA ponúka internetové pripojenie, televíziu a pevnú telefónnu linku. Zákazníci môžu od 1. apríla využívať najvýhodnejší optický internet na trhu s prenosovou rýchlosťou až do 50/5 Mbit/s, s mesačným poplatkom už za 10,99 €.
Pokračovanie nižšie:


Digitálna televízia poskytuje od 35 až po 115 TV kanálov, vrátane 18 TV kanálov v HD kvalite od 7,99 € mesačne. SWAN MULTIMEDIA ponúka k službám množstvo doplnkových užitočných funkcií. TV archív umožňuje sledovať odvysielané relácie až 30 TV kanálov, vďaka Nahrávaniu si zákazníci vytvoria vlastnú filmotéku a mobilná aplikácia prináša živé vysielanie a TV archív na obrazovky smartfónov a tabletov so systémom Android, iOS a Windows Phone.

Nová atraktívna ponuka hlasovej služby Komfort obsahuje predplatené minúty do pevných a mobilných sietí na Slovensku a do väčšiny krajín Európskej únie vrátane USA, Kanady, Ruska a Číny, a to už od 5,99 € mesačne.

Zákazníci si môžu jednotlivé služby objednať samostatne, alebo ich využívať spoločne. Úplne nové balíky DUO S, M, L a XL obsahujú cenovo výhodnú kombináciu internetu a televízie, pričom rýchlosť internetového pripojenia v službách DUO S a M je možné kedykoľvek navýšiť. K balíkom, ale aj k individuálnym službám, si zákazník môže doobjednať pevnú telefónnu linku za zvýhodnený mesačný poplatok už od 3,99 €.

SWAN MULTIMEDIA nezabúda ani na internetovú bezpečnosť. K DUO balíkom je možné si aktivovať aj bezpečnostný nástroj ESET Smart Security už od 3 € mesačne.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Dobrý deň, Chcem sa informovať pre koho platí rýchlosť 50/5 Mbit/s.Ja mám
    40/4 a platím tiež 10,99 Eur,Túto službu mám od 12.12.2014.

    Ďakujem

Komentáre už nie sú povolené.