Reklama

SPI International plánuje spustiť nový program 4K FunBox UHD

Mediálna a filmová spoločnosť SPI International má v pláne spustiť svoj prvý lineárny kanál v Ultra HD (4K) kvalite. Spoločnosť to oznámila počas MIPTV 2015 v Cannes. Presný termín štartu nového programu, ktorý bude mať názov 4K FunBox UHD nie je v tejto chvíli známy. Spoločnosť však už v tomto roku získala viac ako 200 hodín obsahu v 4K.
Pokračovanie nižšie:


Obsah 4K je jednou z našich najväčších priorít pre budúci rozvoj,“ povedal Berk Uziyel, výkonný riaditeľ Filmbox International Ltd. „Naša nová ponuka Ultra HD má na začiatku poskytovať rôznorodý obsah, ako sú vizuálne ohromujúce filmy o prírode, dych vyrážajúce zábery zo San Francisca a neuveriteľné animácie CG,“ dodal.

SPI ponúkne divákom nový obsah 4K vo svojej VOD platforme FilmBox Live a tiež vo svojom novom programe 4K FunBox UHD, ktorý je v týchto chvíľach v štádiu vývoja.

Pripomeňme že, SPI International len pred niekoľkými týždňami oznámila dohodu s americkým filmovým štúdiom NBCUniversal vďaka ktorej získava právo na vysielanie nových, prvotriednych hollywoodskych snímkov na svojom prémiovom kanáli FilmBox Premium. Viac informácií sme priniesli v tejto správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať