Reklama

HBO zadarmo ponúkne v pondelok 13. apríla DIGI TV, Skylink, ANTIK, freeSAT, Telekom a SATRO

Pôvodná správa bola aktualizovaná o ďalších operátorov, ktorí sa zapoja do akcie. Filmový kanál HBO ponúknu v pondelok 13. apríla 2015 kvôli premiére prvého dielu očakávanej piatej sezóny seriálu Hra o tróny minimálne traja operátori. Do dnes potvrdili toto promo vysielanie DIGI TV, Skylink, ANTIK, Telekom, freeSAT a SATRO.

Do akcie sa zapojí aj ANTIK Telecom. Pre náš portál SatelitnáTV.sk to potvrdil Vlastimil Lakatoš, šéf produktového manažmentu v oblasti TV služieb spoločnosti ANTIK Telecom.

V pondelok 13. apríla ponúkneme programy HBO a HBO HD zadarmo všetkým zákazníkom Magio televízie. V prípade, ak sa kanál nezobrazí automaticky, zákazníkom odporúčame reštartovať Magio Box,“ uviedol pre náš portál Michal Korec zo spoločnosti Slovak Telekom. Program HBO/HBO HD bude dostupný ako pre zákazníkov Magio televízie, tak aj satelitného Magio Sat.

Všetci zákazníci týchto operátorov tak budú mať bezplatný prístup k programu HBO v pondelok 13. apríla 2015 v čase od 17:35 až do polnoci.
Pokračovanie nižšie:


Okrem prvej časti novej sezóny Hra o tróny si tak budú môcť pozrieť aj film Kráska a zviera či seriály Silicon Valley a Viceprezidentka, ktoré budú rovnako dostupné bezplatne v rámci promo vysielania kanálu HBO.

Kompletný program voľného sledovania HBO/HBO HD na pondelok 13. apríla 2015:
17:35 Kráska a zviera
19:30 Hra o tróny – Deň na nakrúcaní
20:00 Hra o tróny V. – 1. Epizóda – originálne znenie s titulkami
21:00 Silicon Valley II. – 1. Epizóda – originálne znenie s titulkami
21:30 Viceprezidentka IV. – 1. Epizóda – originálne znenie s titulkami

Zákazníci novej DIGI TV nájdu program HBO HD na programovej pozícii číslo 40, majitelia Skylink Ready boxov zase v zozname FastScan na pozícii číslo 42. U dodávaných prijímačov od freeSATu môžu nájsť predplatitelia HBO HD na pozícii číslo 125.

Technické parametre pre príjem HBO HD pre zákazníkov Skylinku:
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 207 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: HBO HD

Technické parametre pre príjem HBO HD pre zákazníkov freeSATu:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 977 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: HBO HD

Mohlo by vás ešte zaujímať