Reklama

freeSAT obohacuje ponuku o tri nové kanály: Megamax, Echo TV a Duna TV HD

Spoločnosť UPC DTH oznámilia rozšírenie svojej programovej ponuky v rámci služby freeSAT o tri nové kanály na Slovensku a jeden v Českej republike. Detský kanál Megamax obohatí ponuku na Slovensku i v Čechách, slovenskí diváci sa navyše môžu po novom tešiť aj na prevažne spravodajský kanál Echo TV a maďarskú verejnoprávnu televíziu Duna TV HD.

Duna TV HD ponúkne pestrú programovú skladbu vrátane spravodajstva, športových prenosov, filmovej tvorby i obľúbených seriálov v HD kvalite, od šéfkuchára Jamieho až po inšpektora Columba.
Pokračovanie nižšie:


Echo TV je konzervatívny kanál zameraný predovšetkým na ekonomické a politické spravodajstvo a publicistiku.
Vysielanie televízie Megamax je zostavené z obľúbených seriálov a ďalších programov pre deti a mládež tak, aby uspokojilo potreby publika vo veku od 7 do 14 rokov. Megamax uvádza to najlepšie zo sveta dobrodružstva a napätia, humoru a zábavy i hudby. Mladí diváci sa môžu tešiť na dobrodružstvá svojich hrdinov a superhrdinov, prežívať situácie i životné príbehy, ktoré sú im vlastné a blízke, a čerpať z nich skúsenosti a poučenie.

Teší nás, že našim zákazníkom môžeme ponúknuť nové kanály, z toho jeden vo vysokom rozlíšení. Diváci každého veku si na nich môžu nájsť obľúbené programy na zábavu i inšpiráciu, ale aj informácie o aktuálnom dianí v športe, politike a ekonomike,“ uviedol pri príležitosti rozšírenia programovej ponuky Zoltan Pinkola, regionálny riaditeľ UPC DTH pre obchod a rozvoj podnikania.

Kanál Duna TV HD bude súčasťou balíka freeSAT medium a pozerať ho budú môcť slovenskí zákazníci s vybavením na príjem vysielania vo vysokom rozlíšení (HD). Echo TV bude taktiež súčasťou balíka freeSAT medium na Slovensku. Kanál Megamax je zaradený do balíka freeSAT plus v oboch krajinách. Všetky tri kanály budú sprístupnené 7. apríla. Od tohto dňa nájdu diváci v ponuke taktiež kanály Fine Living Network a Food Network, ako bolo avizované už skôr.
Kanál Duna TV HD bude k dispozícii na pozícii č. 127 a Echo TV na pozícii č. 36. Kanál Megamax nájdu diváci v oboch krajinách na pozícii č. 107.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Podla freesatu maju slovenskí zákazníci zaujem iba o madarske programy v HD kvalite. M1 HD, Duna HD… ale Jednotka, Dvojka, Markiza, JOJ, nikde…

  2. Tak ja neviem ale Megamax mam uz rok ci kolko. Tak aka novinka?

  3. Na Duna HD je formula v HD kvalite. Inak suhlas s tym ze pridavaju same hluposti.

  4. Pridávajú? V konečnom dôsledku nič nepridávajú, lebo nemajú nijakú kapacitu. Toto je len zaradenie do rastru toho, čo tam už bolo aj doteraz. Jednoduchá kamufláž. A Food Newtork či Fine Living nahradia terajšie 2 SD kanály, čiže bilancia je jedna veľká nula. Môžu vydať toľko bombastických tlačových správ, koľko sa len dá, konečný výsledok bude aj tak nula. Toto je nič, toto nie sú takmer žiadne aktivity, ktoré sa dajú hodnotiť ako pokrok. A pýtam sa teda, či ďalšia tematická mazanica do tuctu, z ktorých tam je už až-až, je potrebnejšia, ako kanál, o ktorý je reálny divácky záujem? Kanály ako BlackBelt, Food, Fashion, satelitné audiokanály v dobe nekonečného množstva internetových streamov – výsmech diváckeho záujmu.

  5. A ešte dodám, že Echo bolo dostupné doteraz v základnom balíčku LIGHT, Megamax išiel doteraz aj v balíčku MEDIUM. Teraz tam uvádzajú vyššie, drahšie balíčky pre oba programy. Tak keď sa naozaj posunú vyššie, tak to je dokonca krok späť. Ale podľa PR UPC to je báječné. 😀

  6. Nechapem, prečo píšete, že slovenský zákazníci sa môžu tešiť na nové stanice ako Echo TV, alebo Duna HD. Oba sú madarske. Začnite už konečne myslet aj na slovenskych zákazníkov, lebo týmto prístupom pomali freesat o nich príde.

  7. Dobrý deň,
    môj názor je ten, že len všetky kanále rušite, neviem prečo, asi aby sme prešli ku konkurencii. Ja mám predplatné za 9,90 Eur tušim ,ale od začiatku čo mám digi je veľa kanálov zrušených a žiadne nové nie su. a otázka. Kolegyňa má tiež takýto program predplatený a má aj Wau ale ja ho nemám v ponuke. Tak sa pýtam, že prečo. Teraz ste zas zrušili aj CBS Drama. ale nový kanál nie je. Z predplateného programu čo bolo pred tuším 4 rokmi ich vypadlo asi 10. a pribudol snád jedne či dva. Hm dalo by sa to spočítať na jednej ruke . Vaša ponuka je teraz dosť chudobná . Môj názor je keby ste boli úprimný voči nám odberateľom a vlastne nám povedali koľko by sme platili keby ste nechali pôvodnú verziu.
    Ďakujem. S pozdravom Morávková Anna

  8. Milá Anna: 1) Toto nie je článok o DIGI; 2) Tu nehovoríš s operátorom…

Komentáre už nie sú povolené.