Reklama

DoQ opäť s českou audio stopou, sledovať ho môžu zákazníci freeSATu

Dokumentárny program DoQ, ktorý ukončil svoju distribúciu na území Slovenska a Česka, začiatkom roka 2012 a zameral sa ďalej len na maďarských divákov, pridal v týchto dňoch ku svojmu programu na satelite Thor 6 (0,8°W), ktorý slúži ako distribučný, českú audio stopu. Nie je teda vylúčené, že program opäť zvažuje vstup na náš televízny trh.

DoQ môžu sledovať z nižšie uvedených parametrov na družici Thor 6, zákazníci satelitnej platformy freeSAT s vlastným satelitným prijímačom. Majiteľom boxu priamo od operátora tento program nie je dostupný, keďže oficiálne sa nenachádza aktuálne v programovom rastri pre slovenských či českých predplatiteľov.
Pokračovanie nižšie:


Pri našich testoch bol český dabing na DoQ dostupný na väčšine vysielaných programoch. Upútavky sú vysielané aj naďalej v maďarskom jazyku, podobne ako aj elektronický programový sprievodca (EPG). Program vysiela v kompresnom formáte MPEG-2 s rozlíšením 720 x 576 px. Okrem maďarského a českého audia majú diváci k dispozícii aj rumunskú a anglickú audio stopu.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 747 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 5/6
SR: 28000
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: Áno
Provider: ESS
Názov: DOQ

doq1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.