Reklama

AVIS upravil ponuku regionálneho multiplexu v Trnave

Prevádzkovateľ regionálnych vysielačov AVIS podľa informácií nášho portálu, upravil dnes ponuku multiplexu v Trnave, ktorý vysiela na 49. kanáli. Z multiplexu boli vyradené programy RTV Krea a TV Karpaty, naopak pribudla Mestská televízia Trnava (MTT).
Pokračovanie nižšie:


Ponuka trnavského regionálneho multiplexu od AVISu, ktorého vysielač je podľa platného povolenia umiestnený na komíne teplárne TAZ, tak aktuálne obsahuje programy Šlágr TV, TV Noe, TV Písnička/Country no.1 a MTT.

Obyvatelia Trnavy a okolia môžu prijímať okrem regionálneho multiplexu od AVISu ešte aj druhý miestny multiplex na 33. kanáli. Ten prevádzkuje spoločnosť REGIO BROADCAST a šíri programy Spartak TV a Spartak TV HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. MTT k.33 nešíri už mesiac. Odpojili ju. Treba článok opravit.

  2. Vďaka. REGIO BROADCAST prestal šíriť MTT z nezistených príčin a vďaka flexibilite p. Kašubu z AVISU sa MTT opäť dostalo do jeho ponuky na k.49.

  3. Kedy pribudnú programy v BB ???
    AVIS mal šíriť SS TV1 a SSTV 2 a nič.
    V BB idú len 3 programy !

  4. Veľmi rád by ich širil , ale SSTV sa nedohodol s Avisom resp. ani nejednal…

  5. REGIO BRODCAST potrebuje voľnú kapacitu. Spartak TV začne vysielať v UHD. Či?

  6. DVB-T má kapacitu 31,6Mbps to by na jeden UHD program malo stačiť

  7. Včera sa mi prvý krát podarilo v Piešťanoch naladiť k. 49 Avis TT. V noci sa dalo Country No.1 pozerať aj na k. 32 z Vlčieho hrdla Avis BA. Ale to chytám len pri vhodnom počasí pre diaľkový príjem. Chytil som aj Mattersburg na k. 30 V.

  8. Trenčín je stále v príprave.. technológia je pripravená ale musia sa ešte aj iné veci vyriešiť.. Banská Bystrica bude pravdepodobne ešte dlho v stave akom je, tam je to zložité..

Komentáre už nie sú povolené.