Reklama

Takmer stovka titulov vrátane horúcich premiér mieri na filmový kanál FilmBox Premium

Spoločnosť SPI International, prevádzkovateľ rodiny kanálov FilmBox a online videotéky FilmBox Live, pokračuje v spolupráci s popredným americkým filmovým štúdiom NBCUniversal. Podpísaním ďalšej zmluvy so štúdiom získava SPI International právo na vysielanie nových, prvotriednych hollywoodskych snímkov, ktoré zaradí na populárny kanál FilmBox Premium.
Pokračovanie nižšie:


Diváci sa môžu tešiť napríklad na vysokooktánový akčný trhák Rýchlo a zbesilo 6 s Vinom Dieselom a tragicky zosnulým Paulom Walkerom. Epický audiovizuálny zážitok sľubuje filmovými labužníkmi cenené sci-fi Nevedomí (Oblivion) s Tomom Cruisom a Morganom Freemanom. Snímkou, u ktorej sa zasmeje celá rodina, bude Ja, zloduch 2, pokračovanie obľúbeného animáku nominovaného na ceny Oscar, BAFTA aj Zlatý glóbus, s nezabudnuteľnou titulnou piesňou „Happy“ od Pharrella Williamsa. Priaznivcov romantických komédií určitě poteší Lásky čas, ďalší úspešný počin anglického tvorcu Richarda Curtisa (Denník Bridget Jonesovej, Láska nebeská).

Ponuka filmov na Filmbox Premium pokryje všetky filmové žánre. Pre fanúšikov dobrodružných fantasy a nestarnúceho Keanu Reevese je pripravený film 47 roninov o tŕnistej ceste samurajov za odplatou smrti svoho pána rukami krutého šóguna. Prvotriedna akčná dráma Všetko je stratené ponúkne Roberta Redforda v roli osamelého morského vlka, ktorého jachta pláva v ústrety nástrahám oceánu. Ďalšími premiérami sú akčná zombie komédia Na konci sveta, sci-fi horor Očista alebo komiksový akčný trhák Kick-Ass 2, v ktorom sú hlavnými hrdinami opäť, nezvyklí teenageri.

Sme zaviazaní ponúkať ten najlepší filmový obsah pre predplatiteľov nášho kanálu FilmBox Premium v Česku a na Slovensku,“ vysvetľuje Berk Uziyel, výkonný riaditeľ FilmBox International Ltd. „Preto pokračujeme v spolupráci s poprednými filmovými štúdiami, ako je NBCUniversal. Chceme naplniť program FilmBox Premium množstvom veľkých filmových premiér, rovnako ako obľúbených starších snímkov, ktoré môžete sledovať znovu a znovu,“ dodal Berk Uziyel.

Popri premiérach ponúkne FilmBox Premium aj veľké množstvo mega hitov minulosti vrátane filmu Apollo 13 s Tomom Hanksom, Notting Hill s Juliou Roberts a Hughom Grantom, Klamár, klamár s Jimom Carreyom, Big Lebowski s Jeffom Bridgesom, či Zamilovaný Shakespeare s Gwyneth Paltrow. Ponuka sa ďalej rozšírí aj o obľúbené filmy uplynulej dekády ako Miami Vice, Ray alebo Americký gangster.

Platený kanál FilmBox Premium môžu prijímať nielen zákazníci satelitných platforiem Skylink a freeSAT, ale aj vybraných káblových či IPTV operátorov na Slovensku a v Česku.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. No, konečne sa aspoň ten 1 jediný FilmBox Premium pohol dopredu, lebo toto sú dobré tituly, o ktoré je záujem, a hlavne, že tam sú aj premiérové. Tento FilmBox Premium by mali vysielať v HD, nie ten, ktorý vysielajú teraz – neznáme tituly B-čkové, C-čkové, na tie nie je nikto zvedavý ani v SD.

Komentáre už nie sú povolené.