Reklama

Športové kanály Sport TV predstavili nové štúdio Formuly 1, pozrite sa ako bude vyzerať

Športové kanály Sport 1 a Sport 2 dnes odhalili svoje novo vybudované štúdio, ktoré bolo postavené špeciálne pre závody Formuly 1. Štúdio sa môže pochváliť veľkými modernými dekoráciami a obrou rozlohou, ktorá pojme viac ako desaťčlenný produkčný tím vrátane moderátorov. V pozadí štúdia je zabudované 12 plazmových televízorov so špeciálnou sprievodnou grafikou a vizualizáciou. V popredí nájde divák maketu Formuly 1 vyrobenú špeciálne pre štúdio F1.
Pokračovanie nižšie:


V prvej časti štúdia pred Veľkou cenou Austrálie sa diváci môžu tešiť na predstavenie a video-medailóniky celého komentátorského tímu. Nasledovať bude aj zhrnutie minuloročnej sezóny a výhľad na sezónu nastávajúcu a to vrátane pohľadu do zákulisia stajní a jazdcov, predstavenie okruhu v Melbourne a závodného kalendára pre sezónu 2015. V druhej polovici sa naživo prihlási on-site reportér Ondřej Voršilka priamo z diania Veľkej ceny v Melbourne a podelí sa s divákmi o zaujímavosti a horúce novinky priamo z centra diania. Nedeľné štúdio tiež vypichne to najzaujímavejšie zo sobotňajšej kvalifikácie a analytici sa podelia o ich predikcie a postrehy pred samotným pretekom.

Je úžasné, koľko počas svojej kariéry nachádzam asociácií so životom pilota F1, nech je to samotná príprava alebo – počas samotného komentovania – dokonca aj fyzička! Vidieť a vyskúšať si nové Štúdio F1 pre mňa bolo podobné, ako pre pilota sadnúť si prvýkrát pri generálnych testoch do novej, špičkovo pripravenej formuly. Ba čo viac: všetko fungovalo nad očakávanie dobre! Štúdio F1 nielenže je krásne na pohľad, ale som presvedčený, že bude mať aj niečo v hlave: teda že máme pre fanúšikov pripravený zaujímavý obsah aj priebeh. S finišujúcimi prípravami vlastne pre mňa Veľká cena Austrálie začala už teraz,“ povedal Tomáš Richtr.

TIP: Športové kanály Sport 1 HD a Sport 2 HD predstavili moderátorský tím Formuly 1

Štúdio je krásne, ešte som v takomto štúdiu nekomentoval. Bude to určíte pre mňa nová skúsenosť a teším sa na ňu. S mojim kolegom expertom Janom Charouzom sa poznáme od motokár a myslím, že sa budeme rozumne dopĺňať. Podstatní sú samozrejme pre nás diváci, preto sa budeme snažiť urobiť všetko pre to aby boli spokojní a prezradiť im detaily zo zákulisia. Na prvú veľkú cenu sa veľmi teším,“ vyjadril sa Štefan Rosina

Musím uznať, že na mňa štúdio urobilo veľký dojem. Z celého tímu, ktorý program Formuly 1 pripravuje je cítiť veľký entuziazmus a to nás komentátorov motivuje podať ten najlepší výkon. Už sa teším na diskusie a analýzy s Tomášom Richterom, ktoré budú nielen informatívne, ale snáď aj zábavné,“ povedal Jan Charouz.

Stud_F1_2

Stud_F1

Stud_F1_1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Len ktorá sat tv pridá sport 1 HD? Skylink to nebude, ten sa už vyjadril a okrem iného pridáva lacné ničnehovoriace programy…

  2. To je sice pekne, že predstavili nové štúdio Formuly 1, ale otom už nikto nehovori, že preteky budu na Šport 2-ke a tá neni normalne dostupna v kablovej tv ani u nas ani v cechach!!!
    Takze, niekto kupi prava na vysielanie F1na 3 roky pre SK aCZ, trening a kvalifikacia bude na Šport 1, ale pretek v nedelu už na Šport 2 co vela ludi nema! A pokial mam spravne info, tak vysielanie F1 by malo byt na verejne dostupnich tv staniciach a nie na platenych!
    Zavana to zase podvodom a nalakanim (prinutenim) fanusikov F1 na kupu Digi satelitneho vysielania!!

  3. Kde je napísané, že F1 musí byť na kanáloch vysielaných v danom štáte voľne? Vysielacie práva si zaistí spoločnosť, ktorá je ochotná za ne zaplatiť a môže to šíriť v takom platenom balíčku, na ktorom sa s operátormi dohodne. Sport2 je dostupný na mnohých miestach, dokonca aj u menších káblových spoločnostiach miestnych. Kde ti to chýba? U novej DIGI? V sesterskom MagioSate je. Zrejme tým Telekom motivuje k prechode na službu s vyšším štandardom.

Komentáre už nie sú povolené.