Reklama

Plustelka: TV LUX bude aj tento rok vysielať nekódovane počas Veľkej noci

Digitálna terestriálna platforma Plustelka, ktorú prevádzkuje spoločnosť Towerhome, pripravuje aj tento rok promo v podobe nekódovaného vysielania kresťanskej televízie LUX počas celej Veľkej noci. „Od 1.4.2015 bude spustené promo vysielanie TV LUX v 4. multiplexe nekódovane počas veľkonočných sviatkov,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk marketingový manažér Towercomu Michal Šuran.
Pokračovanie nižšie:


Diváci, ktorí prijímajú televízne vysielanie prostredníctvom DVB-T si tak budú môcť naladiť a sledovať túto kresťanskú televíziu aj bez dekódovacej karty či akéhokoľvek iného zariadenia Plustelky. Pre príjem tak bude postačovať televízor so zabudovaným DVB-T tunerom MPEG-4 či samostatný HD set-top-box.

Kresťanská TV LUX vysiela štandardne v rámci štvrtého celoplošného multiplexu prostredníctvom ktorého šíri svoje programy terestriálna platforma Plustelka. Štandardne je kanál kódovaný systémom Irdeto a dostupný spolu s kanálmi ČT1 a ČT2 v bezplatnej základnej ponuke platformy Plustelka. Pre príjem týchto programov tak postačuje okrem signálu iba zakúpiť zariadenie pre príjem terestriálnej platformy (modul, set-top-box či samostatnú dekódovaciu kartu).

Viac o Plustelke si môžete prečítať na tomto odkaze.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nechápem, prečo sú u nás (LUX) aj v Maďarsku (Bonum) tie kanály v kóde a čiastočne platené. Nebolo by logické, aby sa tá eucharistia dostala k veriacim cez obrazovky bez bariér? Veď tieto kanály majú posolstvo tú vieru šíriť, a v strednej Európe je aj toto čiastočne o peniazoch.

  2. A ďalší problém je , že LUX nemôžu šíriť miestné MUXy , lebo je v celoplošnom.
    / v zákone sa o kodovaní nehovorí /

  3. Mohli by ste mi niekto vysvetlit prečo má slabší signál tv lux oproti ostatným kanálom. pričom chytám všetky z tej istej antény?

  4. Jednoduché vysvetlenie. Máš slabý signál zo 4. multiplexu kde je LUX a ďalšie programy z Plustelky.

Komentáre už nie sú povolené.