Reklama

Plustelka DUO – nová služba terestriálnej platformy Plustelka

V utorok 31. marca 2015 spúšťa digitálna terestriálna platforma Plustelka, podľa informácií nášho portálu SatelitnáTV.sk, novú službu s názvom Plustelka DUO. Využiť ju budú môcť zákazníci platformy, ktorí budú mať záujem sledovať programy z Plustelky na dvoch zariadenia súčasne za zvýhodnených podmienok.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci si tak budú môcť objednať prostredníctvom novej služby Plustelka DUO platené programy na ďalšie svoje zariadenie s mesačným doplatkom 3 € s DPH pri splnení nasledujúcich podmienok:

– Plustelka DUO je možné využiť na akýchkoľvek 2 zariadeniach priradených k jednému zákazníckemu účtu

– položky programov Plustelka DUO sú zvýšené o 3 EUR v porovnaní s cenníkom Plustelka Štandard

– zákazník si pri objednávke zvolí 2. zariadenie na ktorom si želá aktivovať platenú ponuku

– spustením na 1. zariadení bude automaticky spustené aj na 2. zariadení v presne ten istý zvolený časový úsek a tak isto bude program ukončený na oboch zariadeniach súčasne

– po uplynutí zaplateného obdobia budú zariadenia opäť v štandardnom režime Plustelka mini a pripravené k ďalším objednávkam Plustelka Štandard alebo Plustelka DUO

– Plustelka DUO je možné objednať v zákazníckej zóne alebo v ktorejkoľvek partnerskej predajni.

Nový cenník Plustelka

Plustelka mini 0 eur
Plustelka Štandard 5,99 € mesiac, poprípade 65,89 € pri platbe na 12 mesiacov
Plustelka DUO 8,99 mesiac, poprípade 98,89 € pri platbe na 12 mesiacov

Plustelka ponúka tri neplatené televízne programy ČT1, ČT2, a TV LUX, ako aj deväť platených (voliteľných) programov Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice za 5,99 eur mesačne a to bez akýchkoľvek záväzkov. Všetky programy z ponuky Plustelky (aj neplatené) vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4 a sú kódované systémom Irdeto.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Za tych 6 Eur musite ponuknut viac programov a prejst na mpeg4 so vsetkymi aj volnymi stanicami aby ste pritiahli viac divakov – doplnte o stanice RIK a Nova, Prima, Telka aj CT24 atd.

  2. Na ceske komercne TV zabudni. Nikdy nedaju povolenie na sirenie v SR. Dalsia vec je volna kapacita.

  3. Pokiaľ tomuto cirkusu bude vládnuť len TOWERCOM a TOWERHOME veľa sa toho nezmení porovnajme to s počtom staníc v CR títo gašpari najprv programy vyradia z ponuky a nenahradia ničím do teraz tak tiež slovak sport 1 a 3 taktiež zaplátali volne miesto po programe fooor Jakubcovov tv8 no pozeramej sa na tuto atraktívnu ponuku a plaťme im za ňu nenažrancom

  4. Čo by si chcel mať ešte vo VOĽNEJ ponuke? Do neplatenej ponuky nemá čo pribudnúť.

  5. Ako so už písal, radšej MINIDIG od Maďarov ako toto.

  6. No 9 eur na dve telky to nie je zle. Chce to ale zlepsit ponuku. Za 10 eur dava aj freesat dve karty a ponuka je neporovnatelna.

  7. Plustelke by som odporučil zvýšiť pokrytie-a zvýšiť výkony vysielačov.Napríklad 4mux Žilina-Krížava ide stále len na 1/5 výkonu-aký má povolený z GE-06.Prechodné obdobie skončilo…

  8. Keby do plustelky pridali Dysney ,Rik,Hystory HD,Očko Gold,Tak by to bola zaujimavejšia ponuka za tych 6eur.Ale museli byzvyšit vykon vysielačov,alebo pokrytie Slovenska.

  9. Nikdy nehovor nikdy kto chce mat sledovanost potrebuje do plustelky pridat viac ceskych kanalov tie slovensky divak Dvbt pozaduje myslim si ze len vtedy by sa Dvbt pohlo dopredu Atraktivne kanali vzdy rozhybu divaka a ceske obzvlast.O mesiac 1.maja bude mat plustelka 2 roky patrilo sa k tomuto vyrociu konecne spustit T2 a tym rozsirit plusteku s kanalmi na ktore sa uz dlho caka.

  10. Svätá pravda, ak by pridali čo i len české stanice do ponuky verím v to, že oveľa lúdi by prilákalo. Proste dopyt je, ale ta ponuka je o ničom, kedže ponúknuté kanály sú dostupnejšie aj inde a to aj s ponukou českých kanálov, po ktorých je dopyt. Takže na čo si kaziť vzhľad domu tanierom, keď by bola iná možnosť? Keď sa tam nezobudia tak zákaznikov im vychytá niekto iný.

  11. Veriť treba v kostole, toto je o reálnych možnostiach. Ako to bolo už X-krát napísané, české komerčné kanály tam byť nemôžu. Taktiež tam nemôžu byť ani 2 ďalšie kanály ČT.

  12. Divak je druhorady aj ked ma zaujem stat sa divakom Plustelky okolnosti tohto stavu ho neprilakaju a aj pre toto sa dari nasim susedom tak dobre lebo ponuka ktoru maju je pre divakov plne vyhovujuca a preto ich dvbt slape tak ako ma.

  13. nemôžu byť a sú, takže? všetko je možne, otázka je len koľko to bude stáť 🙂

  14. Kto bude tú Plustelku v budúcnosti prevádzkovať? Towercom predaný bohvie komu a ovládaný cez vlastníkov skrytých za schránkovými firmami?
    Na Slovensku treba všetko fungujúce vytunelovať a občanov okrádať cez rôzne fiktívne poplatky, ako napr. Skylink.

    V takomto stave vidím otázne budúce fungovanie samotného DVB-T na Slovensku, nie to ešte platenej „Plustelky“.

  15. Vlado, môže tam byť len ČT1, ČT2 a ČT24. Ani v miestnych káblovkách ich zvyčajne viac nie je. Boli, bývali, ale museli sa postupne vyradiť. Nemajú súhlas pre viac. Jednoduchá súvislosť, nemá to nič spoločné s vierou. Ale už začínam chápať, prečo je v tejto krajine toľko adeptov na politikov, keď ľudia dokážu tak naslepo veriť v niečo, čo je tak či tak nereálne, čo neexistuje. Môžeš im to vysvetľovať koľko len chceš, aj tak budú veriť. 😀 S takouto „základňou“ môže byť radosť robiť politiku aj všeličo iné v tejto krajine. 😀 A ľudia to majú v hlavách tak šialene popletené… Obchodná spoločnosť ide niečo zmeniť v obchodných podmienkach a už je na stole stav demokracie. Naozaj, úroveň diskusie neskutočne úbohá, česť výnimkám. Ale mojim favoritom je to, keď sa cez komentáre portálu satelitnej redakcie prihovárajú ľudia k svojim operátorom, alebo dokonca politikom. To sa už naozaj nedá topnúť. 😀

  16. Jasne ze ceske TV ako Nova, Prima by boli lakadlom v Plustelke, ale jednoducho to mozne nie je. Ziadna ceska komercna TV neda suhlas Towercomu na sirenie svojho programu lebo jednoducho nenakupuju prava na nase uzemie. Ina vec je u verejnopravnych TV ktore nakupuju prava cez EBU (European Broadcasting Union) ako CT. Ked uz by mohli teda pridat zahranicne TV tak realnesie to vidim u ORF. 🙂

  17. Slabé výkony a pokrytie, SFN sieť sa ruší a kockuje hlavne pri zmene počasia – hmla, dážď, sneh… celé DVB-T je o ničom

  18. Zalezi aj ake anteny pouzivas. Velakrat sa stretnem v praxi ze ludia maju polske sita s predzosilnovacom, alebo izbove anteny na ktore chcu chytit vsetko, lebo vraj znamy to tak ma a antena ma zisk az 40 dB.

  19. A UPC ? teraz dostala akoze pokutu 1000 eur a ceske kanali tam stale idu. Osobne mi to nevadi ale ako to je potom ?Aj kablovka bez ceskych stanic by pretala byt zaujimava to mi snad nikto nepoprie takze…

  20. UPC nie je miestna káblovka, je celoslovenská a je prepojená s káblovkou UPC ČR, zrejme preto tam tie kanály ešte drží. Ale pokiaľ viem, tak v menších regionálnych slovenských káblovkách sú väčšinou len ČT1 / ČT2 / ČT24 a kde sa odvážili napriek nesúhlasu Novy a Primy dať aj kanály Novy a Primy, tak tie odtiaľ postupne ubúdali, alebo sú v neistom testovacom režime, lebo ich české spoločnosti zažalovali. Tie miestne káblovky dokonca žalujú aj nemecké spoločnosti šíriace FTA kanály cez satelit, lebo sa v slovenských káblovkách ponúkajú načierno, bez ich vedomia. To, že sú na satelite FTA, ešte neznamená, že ich tunajšia káblová spoločnosť môže zaradiť len tak, navyše v platených balíčkoch.

  21. No ak UPC dostala pokutu tak to asi nebude celkom ok. RVR predsa moze udelit pokutu len v pripade porusenia zakona a tych 1000 eur tomu nasvedcuje.Aj ked je tato pokuta simbolicka a usmevna vzhladom k postaveniu UPC na medialnom trhu.

  22. Ja mám UPC, ale platím si aj plustelku kvôli VH-1, Viasatom. UPC to má zvlášť v balíkoch a zase 2 digitálne TV od UPC vychádzajú viac. Towercom je od minulého roku v rukách Českých radiokomunikací.

    České Radiokomunikace budou mít sesterskou firmu Towercom na Slovensku

    Vlastník Českých Radiokomunikací, skupina Macquarie Infrastructure Funds, oznámila převzetí slovenské společnosti Towercom, dominantního poskytovatele vysílacích služeb u našich východních sousedů. Dokončení obchodu je podmíněno získáním potřebných regulačních povolení.

  23. Ani sa nečudujem kritike ktorá tu odznieva! Ja sám uvažujem o zrušení Plustelky a prejdeniu k inému poskytovateľovi Tv platforiem, dôvod je tiež rovnaký: príliš málo programov!

  24. Plustelku nemusis rusit. Jednoducho ju nezaplatis a je to. CTcky a LUX pojdu navyse zadarmo.

  25. Ja viem, nech tam pridajú viac programov a ľudia budu spokojný. Nech pridajú: Fasion Tv, Očko, TV Smíchov prípadne aj regionálne TV stanice a iné proste niečo aj pre mladých, chcelo by to aspoň 20 programov v PLUSTELKE a ľudia si tam už výberu.

  26. Kedze Towercom a Ceske Radiokomunikacie maju jedneho vlastnika malo by konecne prist k zmene terajsieho stavu v slovenskom Dvbt a to cim skor.Pomohlo by aj to keby sa divakom Dvbt dalo viac informacii o strategii noveho vlastnika.

Komentáre už nie sú povolené.