Reklama

AVIS obnovil v nitrianskom regionálnom multiplexe vysielanie TV Central

Prevádzkovateľ lokálnych vysielačov, spoločnosť AVIS, obnovil vysielanie nitrianskej regionálnej televízie Central vo svojom DVB-T multiplexe v Nitre, ktorý vysiela na 36. kanáli (594 MHz) a pokrýva hlavne Nitru a jej blízke okolie.
Pokračovanie nižšie:


Prostredníctvom lokálneho multiplexu je tak možné opäť sledovať päť televíznych kanálov TV Nitrička, TV Noe, Ślágr TV, TV Písnička/Country no.1 a TV Central. Všetky vysielajú nekódovane (FTA) a v kompresnom formáte MPEG-2.

TV Central prináša vo svojom vysielaní spravodajské, športové a kultúrne programy zamerané hlavne na Nitriansky kraj, no nechýbajú ani rôzne magazíny pre motoristov či kutilov. Televízia je dostupná okrem DVB-T aj u vybraných káblových a IPTV poskytovateľov ako Satro, Magio TV, ANTIK či Fiber TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Regionálne stanice sú dobrým spestrením ponuky DVB-T.

  2. Keby to aspon presunuli na lanovku na Zobori. Z klokociny to nemam sancu naladit.

  3. vrable by mali ist pri zl,mor.to ide niekedy vypadava ked je rakusky signal na 36silnejsi najma vecer a rano

  4. Mozno by pomohlo keby to dali na povodny vykon 4 KW aj by sa zlepsilo celkove pokrytie a mozno by sa tym potlacil aj signal ORF ktory ide tiez na 36 k. divaci tohto reg.muxu by to urcite ocenili.

  5. Povodny vykon tam byt nemoze, lebo vysielac je len par metrov od ZS. Skor pripada podla mna do uvahy jeho prelozenie na Borinu, ked sa uz Zobor neda.

Komentáre už nie sú povolené.