Reklama

ANTIK pridal do ponuky SmartTVBoxu nový dvojprogram ČT:D/ČT art

ANTIK Telecom rozšíril ponuku SmartTVBoxu, vďaka ktorému môžu užívatelia prijímať televízne a rozhlasové programy prostredníctvom internetu na celom Slovensku, o nový dvojprogram českej verejnoprávnej televízie ČT:D/ČT art. Obe stanice sú v ponuke iba v rámci testu, podobne ako je to aj u ďalších českých staníc. Preto je pred názvom programovej pozície názov „Test“.
Pokračovanie nižšie:

ČT:D je multižánrovým kanálom pre deti vo veku od 4 do 12 rokov. Vo svojom vysielaní ponúka zábavné a vzdelávacie programy, filmy, rozprávky, dokumenty či detské spravodajstvo. Program vysiela denne od 6 do 20 hod. Na rovnakej programovej pozícii ako detský kanál vysiela denne od 20 hodiny do pol druhej v noci kultúrny kanál ČT art, ktorý ponúka divákom pravidelné okná venované jednotlivým oblastiam kultúry a umenia.

Smart TV Box je set-top-box, vďaka ktorému je možné sledovať základné slovenské a české programy bez poplatkov na celom území Slovenskej republiky, stačí si len zakúpiť zariadenie a pripojiť ho k internetu od ktoréhokoľvek poskytovateľa s rýchlosťou minimálne 2 Mbps. Okrem bezplatného balíka je možné si objednať aj platený MIX balíček, ktorý obsahuje už viac ako 20 televíznych programov, za mesačný poplatok 5,5 € mesačne.

Mohlo by vás ešte zaujímať