Reklama

AMC pripravuje seriál, ktorý sa dejovo vracia pred „The Walking Dead“

Americká televízna stanica AMC si vybrala na vysielanie dve sezóny seriálu, ktorý je dejovo zasadený pred seriálový hit „The Walking Dead“ a AMC Global dnes zároveň ohlásila, že získala medzinárodné televízne práva na tento nový seriál a má v pláne vysielať každú epizódu najneskôr do 24 hodín od jej premiéry v USA. AMC Global je medzinárodná televízna stanicou fungujúca pod značkou AMC, ktorá začala vysielať v druhej polovici roka 2014 a je možné ju naladiť vo viac než 115 krajinách sveta vrátane Slovenska a Česka.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotera a David Alpert zo seriálu „The Walking Dead“ sú výkonnými producentmi nového seriálu, ktorý pochádza zo štúdií AMC, rovnako tak ako pôvodný seriál. Dave Erickson („Marco Polo“, „Zákon gangu“), ktorý sa podieľal na tvorbe pilotného dielu a jeho scenára spoločne s Kirkmanom, je teraz výkonným producentom a showrunnerom. V seriáli budú hrať Cliff Curtis, Kim Dickens, Frank Dillane a Alycia Debnam Carey.
Pokračovanie nižšie:


Dej nového seriálu sa odohráva v Los Angeles a bude sa točiť okolo nových postáv a ich životných príbehov. Prvá séria seriálu bude obsahovať 6 epizód, každá o dĺžke 1 hodiny, a po prvýkrát sa bude vysielať na AMC v druhej polovici leta. Druhá sezóna sa začne vysielať v roku 2016.

Značka AMC sa rýchlo stala synonymom pre televíznu stanicu s najžiadanejším filmovým a seriálovým obsahom,“ povedal Bruce Tuchman, prezident staníc AMC a Sundance Channel Global. „Sme radi, že môžeme priniesť tento seriál divákom celosvetovo a to už do 1 dňa od premiéry v USA a zároveň tak zabezpečiť, že celosvetová komunita fanúšikov The Walking Dead môže tento nový príbeh prežívať spoločne.

Ed Carroll, prevádzkový riaditeľ spoločnosti AMC Networks, povedal: „V čele s Robertom Kirkmanom a Daveom Ericksonom, spoločne so skupinou výkonných producentov a skvelých hercov, dá tento nový seriál fanúšikom The Walking Dead to, o čo už si žiadali dlhú dobu – pohľad na inú časť zombie apokalypsy, na tú, ktorá sa odohráva na úplnom začiatku epidémie.

Mohlo by vás ešte zaujímať