Reklama

Zákazníci Skylinku budú musieť prelaďovať Discovery Showcase HD a Regionálnitelevize.cz

Po januárovom prelaďovaní mení operátor satelitnej platformy Skylink tentokrát technické parametre pre príjem dokumentárneho programu Discovery Showcase HD, ktorý presúva zo súčasnej frekvencie 11 797 MHz na novú frekvenciu 12 109 MHz na družici Astra 3B (23,5°E).

Zákazníci, ktorí nevlastnia Skylink Ready prijímač s aktivovanou funkciou FastScan tak budú musieť opäť prelaďovať. U zákazníkov s certifikovaným prijímačom Skylink Ready sa zmena prejaví automaticky.
Pokračovanie nižšie:


Okrem Discovery Showcase HD mení technické parametre aj český kanál Regionálnitelevize.cz. Tá bude po novom vysielať z frekvencie 12 070 MHz (bývalá pozícia FilmBox Plus). Na doterajšej frekvencii 12 168 MHz bude v krátkej dobe vysielanie Regionálnitelevize.cz ukončené.

Nové technické parametre pre príjem regionalnitelevize.cz:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 070 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Provider: Skylink
EPG: Áno

Nové technické parametre pre príjem Discovery Showcase HD:
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 109 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: M7 Group
EPG: Áno

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Je potrebné opäť preskenovať frekvenciu 12 109 MHz. CZ audio je dostupné iba na programe Discovery Showcase HD CZ. Pokiaľ máte názov len Discovery Showcase HD, tak tam CZ audio nie je.

  1. Údajne sa chystá aj preladenie JimJam, Animal Planet, Brazzers TV. Chcem sa spýtať, či preladenie Travel Channel HD je aktuálne, alebo sa konať nebude? Bolo avizované v rámci tej prelaďovacej vlny ešte na začiatku januára, ale Travel Channel HD stále prijímam z pôvodnej frekvencie a neviem o tom, že by na novej avizovanej frekvencii bola alebo fungovala.

Komentáre už nie sú povolené.