Reklama

TV JOJ dnes mení svoju vysielaciu štruktúru, lákadlom má byť pätnásta séria Paneláku

Komerčná televízia JOJ od dnešného dňa mení svoju vysielaciu štruktúru. Do jej programovej ponuky sa po vianočnej prestávke vracia najdlhšie vysielaný denný seriál na Slovensku. Pätnásta séria Paneláku dostane nový vysielací čas so začiatkom o 21:40 hod. Seriál bude televízia vysielať štyri dni v týždni (pondelok až štvrtok) hneď po Divokých koňoch. Nový vysielací čas bude mať aj celebrity šou Sladký život a to od 18:00 hod. a Súdna sieň dostane vysielací čas od 17:20 hod.
Pokračovanie nižšie:

Nová séria obľúbeného seriálu Panelák sa bude niesť v znamení zmien, dramatických zvratov, ale aj vtipných gagov. Dejové linky sa budú točiť okolo overených postáv, no diváci sa môžu tešiť aj na nové postavy, ktoré zamiešajú dej. Andy Kraus stavil na herecky známe tváre (Ivan Vojtek, Michaela Majerníková), Panelák však osvieži aj mladá krv (Daniel Žulčák, Juraj Bača a Dominika Richterová). Už v prvej časti 15. série nás podľa televízie čaká niekoľko zaujímavých zvratov.



Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To ste ma ale potešili. Tv Hnoj od pondelka do stvrtka. Od 18-tej do správ slaný Život a mrakodrap hneď po koňoch ktoré začínajú hneď po správach športe a počasí teda 20:30. Tak s toho vyplýva nič iné než že normálne filmy budú až po 22:25 ako som zistil. Víkendy stoja tiež za veľké ….. . A to chcú ešte aj aby sme platili za ten HD Hnoj ???

  2. Tak 15 vravíte? To akože hnojka chce dokedy ťahať túto paródiu? Krausovi platia za také výplachy koľko? Celé na hlavu, hlavne, že exelových tabuľkám nám svieti vysoké % podielu venované slovenskej produkcii, to že je ľudom z toho na šablovanie nikoho netrápi, čo už to je dnes populárny trend aj v radiách kde do nás tlačia ten ultra moderný sk sound alias septik!!!

  3. Prvý kanál JOJ na mňa pôsobí veľmi chaoticky.Neustále meniaca sa štruktúra,množstvo nezmyselných slovenských seriálov,súdna sieň,správy na nízkej úrovni,množstvo reklám….nie je to typ kanála pri ktorom si človek oddýchne.Lepšie ja na tom Pluska.Už to niekde zaznelo-človek si chce večer (o 20:00)pozrieť dobrý film a ísť kľudne spať.

  4. Mne je v podstate úplne jedno, aký mega stupidný 132. miestny seriál tá-ktorá televízia púšťa. To isté platí pre ich magazíny, šou, reality, v podstate pre všetko, čo oni sami vyrábajú. Na JOJkách a Markízach ma zaujímajú len zahraničné filmy a seriály, nič iné. Vlastná produkcia mi je ukradnutá, ani o nej neviem, vidím ju iba v EPG. A na STV ma nezaujímajú ani filmy a seriály, lebo sú mimoriadne slabé, skôr nenáročná, povrchná romantika pre dôchodcov, vyťahaná zo zaprášenej pivnice, bleee…

  5. … a ešte k tej STV. Včera som tam prepol na film Nepohodlný (The Constant Gardener) s Ralphom Fiennesom a s Rachel Weisz. Oni to dávali v starej 4:3 VHS kópii, tak isto ako Kmotra (The Godfather). Tá kvalita v oboch prípadoch bola na smiech, resp. na plač. České televízie vysielali digitálne widescreen verzie už pred rokmi. Sem-tam zaradia na STV nejaký na úrovni film, ale aj ten u nich skončí hanbou.

Komentáre už nie sú povolené.