Reklama

Skylink a CS Link zvýšia od apríla Servisný poplatok, prinášame podrobnosti

Prevádzkovateľ česko-slovenských satelitných platforiem Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group dnes oznámila, že mení výšku Servisného poplatoku (SP) súvisiaceho s poskytovaním služieb satelitnej televízie od 1. apríla 2015.

Na výber zostávajú aj naďalej doterajšie možnosti platby. Zákazníci si tak aj naďalej môžu vybrať medzi pravidelnou mesačnou platbou (SIPO, Inkaso z účtu) a jednorazovou platbou na 12 alebo 24 mesiacov.
Pokračovanie nižšie:

Detailný prehľad nových podmienok je uvedený v nasledovnej tabuľke.

Spôsob úhrady SPSlovenská republikaČeská republika
Pravidelná mesačná platba
(iba SIPO alebo Inkaso z účtu)
  2 €       55 Kč
Jednorazová platba na 12 mesiacov34 €    935 Kč
Jednorazová platba na 24 mesiacov54 €1 485 Kč
Platené programové balíčky SkylinkSP zahrnutý v ceneSP zahrnutý v cene

Podľa nového cenníka tak zákazníci zaplatia v prípade platby na 12 mesiacov o 14,8 € viac, u platby na 24 mesiacov je to o 19,1 € viac ako je tomu aktuálne.

Pri platbe cez Inkaso a SIPO sa zákazníkom zvýši platba o 0,8 € mesačne. Za rok tak zaplatia 24 €.

Cenovo najvýhodnejším variantom naďalej zostáva pravidelná mesačná platba prostredníctvom služieb SIPO alebo Inkaso z účtu. Pravidelnú platbu je možné nastaviť v Zákaznickej zóne na www.skylink.sk,“ informuje M7 Group v tlačovej správe.

Nové podmienky sa budú jednotlivých zákazníkov týkať postupne, v závislosti na dátume splatnosti SP pre danú dekódovaciu kartu, ktorý si je možné overiť na www.skylink.sk (Overenie služieb na karte).

Pre karty s predplateným SP alebo niektorým z programových balíčkov Skylink na obdobie dlhšie ako do 1. 4. 2015 budú nové podmienky účinné až k poslednému dňu predplateného obdobia. Aj naďalej platí, že SP je už zahrnutý v cene všetkých platených balíčkov z ponuky Skylink, pre ich predplatiteľov sa teda nič nemení.

Základná programová ponuka Digital / Digital HD, prístupná pre dekódovacie karty s uhradeným SP, v súčasnosti obsahuje 48 programov, z toho 12 vo vysokom (HD) rozlíšení.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Takže za prémiové slovenské hd kanály si predsa len zákazníci priplatia…

  2. Stracate zakaznikov aj ja odchadzam od vas ..pred par rokmi ste lakali ludi ..zadarmo to ..ato ateraz otolko dvihnut poplatok ..hanbil by som sa .a urcite nie len ja odchadzam ale aj dalsich vela ma bude nasledovat

  3. Oni chcu aby ludia presli na platene baliky.

    Mini ponukaju za 45,5.
    FilmEurope za 36

  4. vsetci by mali odyst! a potom by vydeli. cenu dvyhaju kazdy rok a ostatny nie!!!

  5. asi sa na nich vykašlem a budú isto pomaly dvíhať ceny pri tejto sume to isto neostane

  6. Zvysovanie sa da jednoducho obist tak ze si predplatite teraz na 4 alebo 6 rokov za staru cenu a mate pokoj. 🙂 Ja mam zaplateny SP az do roku 2020 tak neriesim a potom sa uvidi.

  7. Od začiatku som neveril, že to bude zadarmo. Najskôr ľudí naľakali a teraz postupne zvyšujú poplatky. Dokedy? Nepravdivá reklama. Nehoráznosť !!!

  8. Až teraz NAĽAKALI (ba vyľakali), predtým NALÁKALI. 🙁 / 🙂

  9. Už zadarmo jedine DVB-T , doplniť miestne MUXy , využiť celoplošné a až bude cca.30 programov zadarmo- úplne bude postačovať.

  10. nehoráznosť najväčšieho zrna ja isto odchádzam sa môžem na vás však vy viete dobre čo to si radšej pozriem len volné kanály na DVBT !!!! to prečo chcete rujnovať ludí ktorý musia platiť ešte aj nazmyselné koncesionárske poplatky ?

  11. Strácate zakaznikov aj ja odchádzam od vas ..pred par rokmi ste lákali ludi ..zadarmo to ..ato ateraz otolko dvihnut poplatok ..hanbil by som sa .a urcite nie len ja odchadzam ale aj dalsich vela ma bude nasledovat

    HANBA, končim a budem žiadať vrátenie poplatku

  12. HANBA, končim a budem žiadať vrátenie poplatku.
    Strácate zakaznikov aj ja odchádzam od vas ..pred par rokmi ste lákali ludi ..zadarmo to ..ato ateraz otolko dvihnut poplatok ..hanbil by som sa .a urcite nie len ja odchadzam ale aj dalsich vela ma bude nasledovat

  13. jaj čaká na schválenie, date len to čo vam pasuje?????????????????????????

  14. Napriek malému zvýšeniu servisného poplatku,má Skylink za tento poplatok najbohatšiu ponuku cs programov.Druhý mu nesiahajú ani po päty-ani cenovo ani ponukou.

  15. takto si neudrzite zakaznikov,je vela spolocnosti,co si ceny drzia stale rovnake…zacula som info,ze vraj koncite.tak sa chcete nabalit,kym vam to ludia budu zrat?cim viac vam odide ludi,tym viac tym co zostali dvihnete?! nehoraznost…som pravom nahnevany zakaznik a nie som sama,tymto na vas zvysoka kaslem!!!dajte to precitat kompetentnym!!!SERIEM NA VAS!!!!!!!!!!!!!!

  16. bolo mi potesenim a statnym sviatkom….velmi rychle sa s touto spolocnostou rozlucim…tento rok je to 34 EUR, nabuduci to bude cez 60 ?? Kadite si do vlastneho hniezda – verim, ze nas bude hoooodne vela, co sa budeme porucat a odstupime od Sky Link….Vidim, ze aj tuto spolocnost mozem zaradit do skupiny podnikatelov, pre ktorych dost nie je nikdy dost.

  17. Nehnevajte sa na mňa.Je to od Vás neférové správanie.Prišli ste o ďaľšieho klienta.Odchádzam od Vás.Takto sa nechová ani IV.cenová skupina.Hambite sa.

  18. Už sa ma niekoľko ľudi pýtalo, či to musia zaplatiť.Povedal som im že nemusiia.Skylink kartu deaktivuje.Ja im zapojim ich staré sita. A v našej oblasti sa daju prijmať „BEZ SERVISNYCH POPLATKOV“ všetky slovenské muxi a 1.2.3.mux CZ-cca 40 programov.Takže veľa ľudi da Skylinku -ZBOHOM.PS:ten servisný nech si platia ti luxemburčania s M7,VED NA TO MAJU.

  19. dalsie riesenie je sharing. Aj na jednoduchom lacnuckom opticume sa da cez LANku tahat zdielacka. Ak berieme do uvahy surflock tak sa takto da pozerat na lokalnej karte + pripojene dalsie 3 prijimace cez siet. Funguje to bez najmensieho problemu. Vysledok je teda 0,50 EUR/mes na kazdeho co je prijatelne.

  20. SkyLink je dlhodobo lidrom na trhu poskytovania satelitneho vysielania a je samozrejme, ze z poplatkov, ktore chceli od pouzivatelov doposial, nemohli pokryt naklady na svoju cinnost. Necudujem sa preto, ze pristupili k takemuto kroku a poplatky zvysili. Zmenu podporujem! Za kvalitu som ochotna priplatit si. HD programy pribudaju a ja verim, ze SkyLink je pripraveny rozsirit svoju programovu ponuku pre svojich zakaznikov. Sluzby v zahranici su niekolkokrat drahsie a my sme si este nezvykli, ze za kvalitu treba aj zaplatit…..

  21. Ak je niekomu vela zaplatit za rok 34 € nech sa vratido jaskyne. Maju najnizsie poplatky za slusny balik programov. Nemajte strach, Antik sa rozbehne a zavedie poplatky, ze Vam bulvy vypadnu. Teraz ste sa zas ukazali Vazeni, vsetko by ste chceli zadara a co date zadara Vy – nic. Hambite sa. Tie poplatky su prd v gatiach.

  22. , to je pekne co tu vsetci pisete , ale vase komentare su pre tych nenazrancov asi ako konsky prd . treba sa obracat na protimonopolny urad a urad pre dohlad nad sirenim elektronickych medii…..

  23. Konečne ma Skylink presvedčil, že už musím zmeniť dodaváteľa..! No Skylink to už nikdy nebude! Mám od nich dve karty..stálo ma to pekné investície: karty, skrinky, parabola!!! Do 31.03.2015 som ešte Skylink, po tomto dátume, už ani cent!!! Vyzývam všetkých, aby urobili to isté….a ukázali moc nad touto spoločnosťou…. cca 70% navýšenie bez ohľadu na klientov je kapitalistickým zneužitím!!! Kde sú slová, že cena sa zvyšovať nebude?!!

  24. No ja sa rád vrátim do jaskyne kde ma nebudú klamať, okrádať a dehonestovať ľudský mozog. Pa Pa Skylink.

  25. Niet sa čomu čudovať, trend je úplne jasný odkedy spoločnosť M7 prevzala Skylink v celkom hlbokej strate. Oni potrebujú čím viac abonentov platených a prémiových balíčkov, z toho sú totiž schopný vygenerovať zisk. Neplatičov nepotrebujú. Glisník už pred 2 rokmi povedal, že kto si vystačí so základnými miestnymi kanálmi, nech kľudne prejde na DVB-T, lebo oni potrebujú klientov platiacich sústavne, mesačne. Preto to pôjde ďalej v znamení stále drahšieho základného balíčka, až to pre zákazníka oproti najlacnejším plateným balíčkom už nebude výhodné a potom môžu základný balíček úplne zrušiť. Pekne to vidieť aj pri nových kompletných balíčkoch s prijímačom, kartou, anténou, kde človeka zaviažu k pravidelnému odberu paketov (myslím Kombi alebo Multi minimálne) na dobu 24 mesiacov. Čiže klasická 2-ročná viazanosť a štandardný platený balíček. Tých, platiacich si jedine servisný poplatok sa budú snažiť previesť na platené balíčky a tí, ktorí budú chcieť skalopevne len základ za minimálne náklady, tak takých oni deklarovane nepotrebujú.

  26. Do maja bude skylink a potom koniec takto okradat ludi to sa moze stat iba na slovensku.a prisli ste o dalsieho somara co sa dal nahovorit na skylink.

  27. 1.) kazdeho kto na slovensku povie ze 34 eur rocne, za telku o urovni ktora je v zahranici vysielana v hd pozemne bezplatne, je prd v gatiach, ironicky povedane „obdivujem“

    2.) Ked by som aj mal prijem pri ktorom by som dokazal povedat ze je to prd v gatiach, ako prve by ma „sralo“ hlavne to ze este pred par rokmi to tu predavali na tony s tym ze 1x zaplatis a potom uz navzdy pozeras zadara

    3.) Kazdemu co tento trend schvaluje odkazujem len tolkoto…uvedomte si ze za kazde jedno euro co za taketo a nim obdobne sluzby zaplatite, skutocne iba podporujete myslienku ze ak 34 euro je prd, tak za 10 prdov na slovensku niekto zije cely mesiac… Hanbite sa! Len vdaka vam to tu je tak ze zivot slovaka stoji tolko co nemca , avsak plat je rovnaky….

  28. Uz len dodam ze vsetci „rado-platici“ ktory sa teraz domna obujete, si najskor prestudujte skutocne ponuky v zahranici porovnatelne so zakladnym balikom ktory dostanete za skylinkovsky serpo …ako ukazkovy priklad udavam britsky FreeviewHD – poplatok = 0 | minimalna mzda = 1300€

  29. a prosim…. nezabudnite ze som sa vyjadroval za drtivu vacsinu uzivatelov ktory skylink sleduju doma na svojich 80cm uhloprieckach so zakladnym balikom o 20 sk/cz programoch. JA osobne suhlasim s tym ze skylink je lider v oblasti noviniek a technologii, ale preco ma tieto upravy platit uzivatel ktory ich nikdy nevyuzije ? nech si zvysia poplatky za premiovy baliky a nech si to zaplatia ti, pre ktorych je 34 eur rocne prd v gatiach…

  30. Dôchodcovia nad 70 rokov sú na Slovensku od koncesionárskych poplatkov oslobodení. Takúto gentlementskosť by mal ukázať aj Skylink alebo minimálne pre všetkých našich slovenských dôchodcov znížiť servisné poplatky, aby im nebral už aj tak z dnes malých dôchodkov.

  31. Vies kolko by bolo zrazu dochodcov na Slovensku kedy dali takuto zlavu? 🙂 Skylink je sukromna firma a tu dochodcovia netrapia. Lepsie povedane ich zaujimaju len ludia co si platia platene balicky.

  32. Dnes mi došlo SIPO a bez mojho vedomia už tam 2E. S Bohom ,čo som Vám urobil, odchádzam od Vás.,,

  33. Ako bez tvojho vedomia? Veď vydali správu, že to cez SIPO bude za tých 2 euro už, keď si neplatíš žiaden z platených balíčkov.

  34. Akože nechapem čo riešite.Ja mam zaplateni baleček flexy7 za 9.90€ na každy mesiac a ser.popl.v cene.Za taku cenu neponuka nikto 7 športovych programov v HD a zakladny baliček z 12hd programami.

  35. Je to smutné, že keď ponúkate balíčky, hneď mi príde e- mail. Keď upravujete cenník musím sa to dozvedieť, keď hľadám parametre active na ktorom je napísané služba nie je spustená. Samozrejme už som si prečítal všetky komentáre. Ten skvelý prd asi vyšiel od Vášho zamestnanca, ktorý sa bojí že príde o prácu.Poohliadnem sa po niečom vierohodnom.

Komentáre už nie sú povolené.