Reklama

Platforma Focus Sat dostala polročný zákaz vysielania v Moldavsku za nízku kvalitu poskytovaných služieb

Operátor satelitnej platformy Focus Sat, ktorá poskytuje svoje služby v Rumunsku a Moldavsku, dostal zákaz vysielania na území Moldavska na obdobie až šiestich mesiacov. Okrem toho musí zaplatiť aj pokutu vo výške 8000 moldavských lei (približne 380 €) za poskytovanie nízkej kvality služieb a slabej zákazníckej podpore.

Rozhodol o tom súd v hlavnom meste Moldavska, na základe žiadosti mediálneho regulátora ANRCETI. Informovali o tom moldavské médiá ako aj samotný mediálny regulátor na svojej oficiálnej webovej stránke.
Pokračovanie nižšie:


Mediálny regulátor ANRCETI dostal od zákazníkov Focus Sat v Moldavsku niekoľko sťažností na nekvalitné služby a celkovo na zlú zákaznícku podporu s ktorou sa údajne majú predplatitelia platformy problém skontaktovať.

Ako informujú ďalej rumunské média, operátor platformy Focus Sat má aktuálne finančné problémy a nie je preto vylúčený aj jeho definitívny zánik.

Podľa zverejnených informácií od mediálneho regulátora v Moldavsku je Focus Sat tretím najväčším poskytovateľom platenej televízie v krajine s podielom 3,7 %. V treťom kvartáli 2014 mala platforma 7 300 predplatiteľov.

(ANRCETI, satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.