Reklama

Paramount Channel vysiela dočasne nekódovane v maďarskom DVB-T

Od dnes môžu prijímať diváci v Maďarsku a v blízkosti maďarských hraníc aj na Slovensku dočasne nekódovane filmový kanál Paramount Channel, ktorý je šírený prostredníctvom DVB-T vysielačov. Nekódované vysielanie potrvá až do 27. februára 2015. Informoval dnes o tom prevádzkovateľ terestriálnej platformy MinDig TV Extra, spoločnosť Antenna Hungária.
Pokračovanie nižšie:


Paramount Channel je šírený v celoplošnom maďarskom multiplexe D. Vysiela v kompresnom formáte MPEG-4 a okrem maďarskej audio stopy si majú možnosť diváci vybrať aj originálnu (anglickú) audio stopu.

Filmový kanál Paramount Channel rozšíril oficiálne ponuku terestriálnej platformy MinDig TV Extra od 1. októbra 2014. Štandardne je vysielanie kódované systémom Conax a sprístupnené tak iba zákazníkom s predplateným Rodinným balíčkom.

Maďarská verzia Paramount Channel odštartovala svoje vysielanie vo februári 2014. Divákom ponúka výber úspešných a ocenených filmov z knižnice Paramount Pictures, ktorá je vo vlastníctve materskej spoločnosti VIMN, Viacomu, ako aj vybrané európske filmy za posledných niekoľko desiatok rokov.

Paramount Channel-1992014-1218

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Potvrdzujem. Celkom zaujímavé spestrenie ponuky zkostnateného Towercomu.

  2. A co ma s tym spolocne Towercom?Jeho spestrenie ponuky nas este len caka.

Komentáre už nie sú povolené.