Reklama

O mesiac odštartuje v Poľsku Paramount Channel HD, bude v ponuke nc+ a Cyfrowy Polsat

Filmový kanál Paramount Channel HD odštartuje na poľskom trhu 19. marca tohto roku, teda o necelý mesiac. Od začiatku vysielania sa bude nachádzať aj v ponukách dvoch najväčších satelitných platforiem v krajine, nc+ a Cyfrowy Polsat. Informoval o tom prevádzkovateľ stanice, spoločnosť Viacom International Media Networks.
Pokračovanie nižšie:


Veríme, že Paramount Channel HD už od prvých dní vysielania osloví poľských divákov, garantovaním jedinečnou súdržnosťou ponúkaných filmov a čistou filmovou zábavou v americkom štýle,“ komentuje viceprezident pre marketing a produkty Daniel Reszka zo spoločnosti Viacom International Media Networks. „To, že zapáčil sa on už našim obchodným partnerom, satelitným a káblovým operátorom, svedčí o tom, že už na začiatku sa nám podarilo vybudovať veľkú distribúciu na tak ťažkom a čoraz viacej nasýtenom poľskom televíznom trhu,“ dodal.

Paramount Channel HD nahradí doterajší program Viacom Blink!. Ten tak po štarte nového kanálu úplne zmizne z poľského trhu.

V programovej ponuke Paramount Channel HD nájdu diváci americké filmy rôznych žánrov nielen z produkcie štúdia Paramount Pictures. Kanál má byť prispôsobený pre poľských divákov, programovou ponukou sa tak má odlišovať od iných jazykových verzií.

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Paramount Channel… Poliaci musia mať na tom svojom dosť veľkom mediálnom trhu naozaj každú záležitosť – a dokonca aj v HD. Minimálne v maďarskej verzii nič moc zatiaľ, filmy hlavne z 90. rokov, aj menej známe kinofilmy, veľmi často opakované do nekonečna. Síce sa tam objavil už aj nový originálny seriál Black Sails, napriek tomu stále žiadne veľké haló to nie je. Viacom sa vyjadril, že chce rozvíjať postupne, krok po kroku, lenže takto to bude trvať minimálne desaťročie. No keď si to porovnáme trebárs s českým Film+, AMC a FilmBoxmi, tak stále tam je o čosi naviac. „Something more“, ako hovoria na AMC.
    😛

  2. Netreba zabudat na to ze polsky trh je omnoho vacsi ako ten nas. Ked som sa bavil s poliakom tak povedal ze taka nc+ nema problem ponuknut paket HBO so vsetkymi kanalmi HBO v HD kvalite iba za 15 zlotych cca 3,5 eur a dokonca bez viazanosti.

  3. Pozrel som si pár filmov na tomto programe z Gyoru. Zaráža ma, že tam ide dosť veľa reklám. O platenej ponuke mám teda inú predstavu.

  4. Hehe, všetky zaujímavšie dokumentárne a filmové kanály sa napokon takto pos**ú. Aj tu to začalo bez reklamy, nebola ani počas filmov, ani medzi nimi. Po X mesiacoch začali medzi filmami, potom prerušovať aj počas filmov, už tam majú pred filmami a po filmoch aj ojedinelých sponzorov, tipujem, že onedlho odseknú aj titulky na konci. Všetko sa pohnojí, lebo im nestačí čiastočný príjem z predplatného. Platené kanály a každých 20 minút reklama, proste báječné…

Komentáre už nie sú povolené.