Reklama

Novým vlastníkom maďarských kanálov Viasat3 a Viasat6 je Sony Pictures Television

Mediálna spoločnosť Sony Pictures Television (SPT) kúpila od Modern Times Grouppal (MTG) dva televízne kanály Viasat3 a Viasat6, ktoré vysielajú na maďarskom trhu a prinášajú vo vysielaní prevažne seriály a filmy.

Sony Pictures Television, ktorá prevádzkuje rodinu kanálov AXN tak rozšírila svoje portfólio o ďalšie dve televízne stanice vrátane služby Viasat Play. Informovala o tom spoločnosť MTG, ktorá aj naďalej bude prevádzkovať na maďarskom trhu dokumentárne stanice Viasat History, Viasat Nature a Viasat Explore.
Pokračovanie nižšie:


Viasat3 a Viasat6 sú dostupné maďarským divákom v terestriálnej platforme MinDig TV Extra, u satelitných operátorov UPC Direct a T-Home, ako aj u väčšiny káblových a IPTV operátorov po celej krajine. Zo slovenských satelitných operátorov ponúkajú minimálnej jeden z kanálov platformy DIGI TV, freeSAT a Magio Sat.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Čo z tých kanálov bude? Drahšie platené kanály podobné AXN-niek? To by bola škoda, lebo ja osobne AXN-ky nemusím, ani tie akčné seriály na hlavnom kanáli, ani ženskú tematiku na White, ani gladiátorov, redneckov a ufónov na Black.

Komentáre už nie sú povolené.