Reklama

Nový seriál Better Call Saul vo vysielaní filmového kanálu AMC

Televízny kanál AMC uvedie v Strednej a Východnej Európe exkluzívnu premiéru svojho nového seriálu „Better Call Saul“, v rovnaký mesiac kedy mal seriál premiéru v USA. Prvý diel odvysiela AMC pre slovenských a českých divákov už 26. februára 2015 o 22:00, na ďalších deväť častí sa budú môcť diváci tešiť vždy každý štvrtok v rovnaký čas. Seriál bude vysielaný s českým dabingom.
Pokračovanie nižšie:

Už od okamihu spustenia stanice AMC v Strednej a Východnej Európe sme mali za cieľ vysielať nové programy ihneď po ich uvedení v USA. Uvedenie seriálu „Better Call Saul“ na AMC sa aktuálne stalo najväčšou seriálovou premiérou v histórii americkej káblovej televízie a preto ma veľmi teší, že môžeme tento seriál exkluzívne priniesť divákom v Českej republike a na Slovensku, v rovnaký mesiac, ako bola jeho premiéra v USA „, povedal Levente B. Málnay, výkonný riaditeľ AMC Networks International – Central Europe.

Seriál „Better Call Saul“ od tvorcu “Perníkového tatka” Vince Gilligana a autora “Perníkového tatka” Petera Goulda, sa zameriava na vývoj populárnej postavy právnika Saula Goodmana, ktorého stvárnil Bob Odenkirk, a to ešte než sa stal právnikom Waltera Whitea, hlavnej postavy z Perníkového tatka.

„Saul“ je predohra k prvotriednemu seriálu „Perníkový tatko“, ktorý premenil v minulom roku neuveriteľných päť cien Emmy zo šiestich. Seriál „Better Call Saul“ sleduje premenu Jimmyho v človeka, ktorý sa z „právnika trestného práva“ stáva „zločincom“.

Odohráva sa v období šiestich rokov pred tým, než hlavný hrdina seriálu Saul Goodman stretne Waltera Whitea. Keď sa s hlavným hrdinom stretávame prvýkrát, je známy ako Jimmy McGill, nie príliš významný právnik prebíjajúci sa už tak mizerným životom, hľadajúci svoj osud a miesto v spoločnosti. Okrem Jimmyho sa stretneme aj s „prostredníkom“ Mikom Erhmantrautom. Mike si vyberá svojho zamestnávateľa podľa toho, ako sa mu to hodí a kto lepšie platí, preto sa často dostáva do sporu aj s Jimmym.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. No, len nech tam nahádžu čím viac týchto pôvodných seriálov, lebo majú ešte veľmô ďaleko od toho, aby nevysielali iba už celkom zunovanú klasiku rotujúcu na MGM celé dlhé roky. Keby by z tej klasiky nakúpili nejaké nové kvalitné tituly z nejakých štúdiových knižníc, ale nič nové pod slnkom, čo sa týka filmového line-upu. Jedine tie seriály vedia ponúknuť ako novinku. Halt and Catch Fire a The Divide aj takto už v maratónoch zreprízovali donemoty. Ale Fargo potešilo a ako vidím aj táto horúca novinka nebude na zahodenie.

Komentáre už nie sú povolené.