Reklama

Máte novú DIGI TV a Magio Sat a nefungujú Vám niektoré programy? Vieme ako na to

Spoločnosť Slovak Telekom dnes v skoro ranných hodinách vykonala na satelitoch Thor a Intelsat (0,8°W), z ktorých prijímajú programy zákazníci satelitných platforiem DIGI TV a Magio Sat, niekoľko zmien. Z toho dôvodu sa môže stať, že pokiaľ zákazníci nemali vypnutý svoj box v StandBy režime, niektoré programy im nemusia fungovať vzhľadom na zmenu technických parametrov.

Aké programy Vám nemusia fungovať?
Pri našich dnešných testoch sme zistili, že na našom boxe nefungovali programy ako Jednotka HD, Markíza HD, JOJ HD, DIGI Sport 4, Slovak Sport.TV 1, Slovak Sport.TV 2, Film+, History Channel či Crime and Investigation.
Pokračovanie nižšie:


Pokiaľ ste zákazníkom novej DIGI TV či Magio Satu a niektoré vyššie z uvedených programov Vám nefungujú je potrebné vypnúť prijímač s diaľkovým ovládaním do StandBy režimu minimálne na päť minút, aby sa zmeny technických parametrov zapísali do Vášho boxu. Pokiaľ by Vám vybrané programy z nejakého dôvodu aj napriek tomu nefungovali, odporúčame urobiť výrobné nastavenia.

O nutnosti vypnúť box na niekoľko minút do StandBy režimu informuje zákazníkov aj správa na obrazovke:

digibox_sprava1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. s tymi hlaskami to uz prehanaju. Sledujem telku a z nico nic, nejde vam JOJ vypnite STB.

  2. Dodávané boxy, vrrrr… Chlad mi prejde cez chrbát, keď vidím tieto osobne nevyžiadané čachre-machre a zásahy.

  3. Pri poslednom oznámení o zmene kanálov,že sa našli nové kanály,vypnite na desať minút,aby sa Vám nahrali,Já naivný,som si myslel,že budem mať o program viac.No netušil som,že budem mať,dokonca o dva menej.??!!! Zmizli mi PRIMA A PRIMA COOL..??!!!

  4. Vyradeny bol iba MusicMix: http://www.satelitnatv.sk/2015/03/digi-tv-dnes-vyradila-z-ponuky-hudobny-kanal-musicmix-ten-ukoncil-vysielanie/

    Primy idu bez problemov. Vypni box este raz aspon na 15 minút.

  5. Niekedy sa stane ze nenacita vsetky programy. Je potom potrebne vypnut prijimac s DO aspon na tych 10 minut. Ak by to dalej blblo, treba spravit vyrobne nastavenia.

Komentáre už nie sú povolené.