Reklama

Telekom rozširuje ponuku Magia o tri nové HD programy, do Magio Sat pribudne JOJ HD

Spoločnosť Slovak Telekom rozšíri vo štvrtok svoju ponuku digitálnej televízie Magio, šírenej prostredníctvom metalických a optických sietí, o tri nové HD programy Doma HD, Plus HD a Wau HD. „Všetky pribúdajú do základného balíka, v ktorom už sú dostupné kanály Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, JOJ HD a Dajto HD – zákazníci môžu takto sledovať už 8 HD kanálov v základnom rastri,“ uviedol Michal Korec, hovorca pre financie a služby spoločnosti Slovak Telekom.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci operátora, ktorí prijímajú programy prostredníctvom satelitnej platformy Magio Sat budú môcť už v najbližších hodinách sledovať program JOJ vo vysokom rozlíšení. Stanica nahradí pôvodnú SD verziu.

Nové HD kanály budú dostupné pre všetkých zákazníkov bez zmeny ceny. V prípade, ak sa nezobrazia automaticky, odporúčame zákazníkom reštartovať Magio box.

Okrem novo pridaných programov bude z ponuky Magio televízie ako aj satelitného Magio Sat z dôvodu ukončenia vysielania od štvrtka vyradený kanál Slovak Sport.TV 3.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Super neuvažujete ešte o ďalších programoch napr. by som privítal TV REBEL a ČT SPORT, FANDA

  2. To je ale úžasné!!! Zachŕliť raster pseudo „HD“ odpadom!!! Vidno, že lobby úderka po novom roku začala hneď z ostra. Som zvedavý či slávny telekom vyradí kvôli uvoľneniu kapacity tie „nie HD“ programy, ale žeby radšej pridali Nat Geo Wild HD, Prima Zoom prípadne nový destký RiK, to nie, takže toto je rokmi overený fakt ktorý je strašný!!!

Komentáre už nie sú povolené.