Reklama

Slovak Sport.TV 2 vysiela v prvom multiplexe, vysielateľ sa však ešte nedohodol s Towercomom

Po tom čo dnes ukončil vysielanie tretí športový program Slovak Sport.TV 3 je možné prijímať cez DVB-T vysielače po celom Slovensku program Slovak Sport.TV 2. Vysielanie stanice je dostupné divákom v rámci prvého celoplošného multiplexu na rovnakej programovej pozícii ako doterajší Slovak Sport.TV 3.
Pokračovanie nižšie:


O tom či program Slovak Sport.TV 2 bude šírený aj naďalej prostredníctvom prvého multiplexu zatiaľ nie je rozhodnuté. „Vysielateľ nás o ukončení vysielania Slovak Sport TV 3 neinformoval, aktuálne prebiehajú rokovania s vysielateľom,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk marketingový manažér Towercomu Michal Šuran. „O prípadných zmenách v programovej ponuke DVB-T budeme informovať,“ dodal.

Slovak Sport.TV 2 vysiela v kompresnom formáte MPEG-4 s rozlíšením 704 x 576. Pre príjem je preto potrebný televízor so zabudovaným DVB-T tunerom poprípade set-top-box, ktorý podporuje práve formát MPEG-4. U starších zariadení preto môže isť len zvuk.

Slovak_sport_21

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Trojka ti isla, ide? „Vysielanie stanice je dostupné divákom v rámci prvého celoplošného multiplexu na rovnakej programovej pozícii ako doterajší Slovak Sport.TV 3.“

  2. Skús PP Hranovnica-41k -ide určite, len ostal pod názvom Slovak Sport3

Komentáre už nie sú povolené.