Reklama

Skylink skracuje od februára promo na nových kartách z dvoch mesiacov na dva týždne

Satelitná platforma Skylink s platnosťou od 1. februára 2015 skracuje na všetkých nových registrovaných prístupových kartách Skylink dobu promo ponuky platených programov. Pôvodne bol zverejnený termín 1. januára 2015, spoločnosť M7 Group sa však rozhodla neskôr o posunutie termínu o jeden mesiac.

Z doterajších dvoch mesiacov tak bude po novom zákazníkom po registrácii novej karty Skylink M7 a zaplatení Registračného poplatku dostupný balíček Komplet už len 14 dní. Z toho dôvodu sú už od júla 2014 dodávané nové karty bez uvádzaného proma.
Pokračovanie nižšie:

Pre lepšiu orientáciu zverejnila spoločnosť M7 Group možné varianty, ktoré môžu vzniknúť pri registrácii či aktivácii novej karty.

Zákazník si kartu registruje a uhradí Registračný poplatok a Servisný poplatok (minimálne na 1 rok):
– na karte sa automaticky aktivuje balíček Digital + 14 dní promo ponuky. Po skončení promo ponuky zostane na karte aktívny iba balíček Digital (pokiaľ bude zaplatený Servisný poplatok).

Zákazník uhradí na karte iba Registrační poplatok:
– na karte sa automaticky aktivuje balíček Digital + 14 dní promo ponuky. Po 14-tich dňoch sa promo ponuka deaktivuje a balíček Digital sa obmedzí z dôvodu neuhradeného Servisného poplatku, tzn. že na karte nebude aktívna žiadna programová ponuka.

Zákazník uhradí Servisný poplatok (minimálne na 1 rok), Registračný poplatok a (napr.) 2 mesiace balíček Kombi:
– na karte sa automaticky aktivuje balíček Digital + 14 dní promo ponuky. Po 14-tich dňoch sa promo deaktivuje a aktivuje sa zaplatený balíček Kombi (automaticky naviaže na pôvodný promo balíček). Po uplynutí 2 mesiacov, kedy zákazník vyčerpá predplatné balíčka Kombi, sa balíček Kombi deaktivuje. Balíček Digital zostane aktívny (pokiaľ bude zaplatený Servisný poplatok).

Zákazník uhradí Registračný poplatok a (napr.) 2 mesiace balíček Kombi:
– na karte sa automaticky aktivuje balíček Digital + 14 dní promo ponuky. Po 14-tich dňoch sa promo deaktivuje a aktivuje sa zaplatený balíček Kombi (automaticky naviaže na pôvodný promo balíček). Po uplynutí 2 mesiacov, kedy zákazník vyčerpá predplatné balíčka Kombi, sa balíček Kombi deaktivuje a balíček Digital sa obmedzí z dôvodu neuhradeného Servisného poplatku, tj. na karte nebude aktívna žiadna programová ponuka.

Zákazník neuhradí Servisný ani Registračný poplatok:
– na karte bude aktívny balíček Digital na jeden deň.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.